MATORA PRETI NAJBOLJOJ PRIJATELJICI, SAZNALA DA JU JE ODRUKALA KOD ANITE: Neviđeni haos u Beloj kući, Tomićeva saterana u ćošak!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je uspela da Matoru posvađa sa najboljom prijateljicom.

MATORA PRETI NAJBOLJOJ PRIJATELJICI, SAZNALA DA JU JE ODRUKALA KOD ANITE: Neviđeni haos u Beloj kući, Tomićeva saterana u ćošak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Učesnici "Elite" danas su komentarisali ukućane, koji su se najviše promenili od početka rijalitija, a tokom sastanka, došlo je do žestoke svađe još uvek zakonitih supružnica - Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Naime, Anita je odlučila da stane na put Matoroj, pa je u sve umešala i njenu najbolju prijateljicu, a izlaganje Stanojlovićeve izazvalo je totalni haos u Beloj kući.

Anita i Matora su imale žučnu raspravu, a Tomićeva ni ne sluti da joj se supruga sinoć bila intimna sa Anđelom Rankovićem, što bi je dodatno razbesnelo.

Podsetimo, čim su stigli u sobu za izolaciju, Anita se bacila na posao. Anđelo se svukao, ona je sela na njegova leđa i počela da ga masira. Potom je Ranković odlučio da joj uzvrati uslugu. Seo je na Anitu i počeo da je dodiruje svuda po telu.

- Tvoja drugarica Tamara mi je sve ispričala o tebi - kazala je Anita.

- Moja drugarica i žena su mi radile iza leđa, je l'? Ajde, pričaj, ku*vo jedna. Ajde, šta to znaš o meni? Što si dovela dete kod takve osobe? Ako ti je moja drugarica svašta pričala o meni. Koga ćeš ti da gaziš, ološu? - rekla je Matora.

- Neću ti dozvoliti da me blatiš - rekla je Anita.

- Us*aću se svima u život ko me je olajavao, kao i tebi. Pozivam javno Tamaru Marić, neka kaže šta je rekla Aniti u Đedovićevom stanu dok on tu nije bio. Ajde da vidim šta je to moja kuma i najbolja drugarica rekla za mene. Mene se moj otac nije odrekao - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading