NJIH DVE SE NE PODNOSE: Janjuš udario na prijateljstvo Maje i Stanije, pa Marinkovićevu proglasio svojim ŽIVOTNIM BLAMOM!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš žestoko razvezao jezik o odnsu sa Ahmićevom i ratu koji ima sa bivšom devojkom!

NJIH DVE SE NE PODNOSE: Janjuš udario na prijateljstvo Maje i Stanije, pa Marinkovićevu proglasio svojim ŽIVOTNIM BLAMOM!

Foto: ATAImages

Marko Janjušević Janjuš sinoć je pre pomirenja sa Aneli Ahmić imao razgovor u "Šiša baru" sa Darkom Tanasijevićem u kojem je govorio o njihovom odnosu. Janjuš je priznao da je Maja Marinković uticala na njihov odnos jer Aneli ne poznaje Maju, a onda sa svoju bivšu devojku rekao da mu je najveći blam koji je imao u svom celom životu. 

- Za jedan dan sam provalo šta je cilj Maje Marinković. Ona mi je najveći blam u istorji života. Aneli nikad u životu nije pokušala da uradi kao što je ova uradila. Ona mene ne zanima u životu, osim što se plašim da mi ne dobaci nešto da joj odgovorim. Maja će na sve načine pokušavati da dođe do Aneli, ona još uvek ne kapira nju - govorio je Janjuš i tad prizao da će se potruditi da popravi odnos sa Ahmićevom, što se u nastavku noći i dogodilo. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš Elita

Janjuš je nakon toga prokomentarisao da Maja nema nijednu jedini drugaricu u spoljnom svetu i da ju je svaka napustila, a onda tvrdio da se Marinkovićeva i Stanija Dobrojević ne podnose i da mu nije jasno šta starletu zanima šta on radi sa Aneli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading