SKANDALOZNA LAŽ! Matora saznala zbog čega se Anita UDALA zaista za nju, RAZLOG je totalno UNIŠTIO!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović priznala zbog čega se udala za Jovanu Tomić Matoru!

SKANDALOZNA LAŽ! Matora saznala zbog čega se Anita UDALA zaista za nju, RAZLOG je totalno UNIŠTIO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija ,,Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević pred milionima pokušao je da raskrinka aferu Matee Car i Anite Stanojlović. Dosta se spekulisalo oko poruke u kojoj je Anita uputila Matei da će joj objasniti kada ostanu same, zbog čega se zaista udala za Jovanu Tomić Matoru. 

Voditelj Milan pokušao je da otkrije istinu oko razloga zbog čega se udala za Matoru, a ona je priznala zašto se zapravo desilo venčanje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora u Eliti 7

 

- Šta je značilo to što si rekla da ćeš objasniti razlog zašto si se udala? - upitao je voditelj Milan. 

- To je bilo pre venčanja! Ja sam se udala zato što je volim! Taj odnos zašto se dopisujem sa njom. Ja nju volim i to je to! - pravdala se Anita. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović u Eliti 7

 

- Uvek sam je volela, ali najviše sam je zavolela kada sam videla kakva je prema Alekseju, tad sam je najviše zavolela! - kukala je Anita.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dakica

17.11.2023 17:40

ZAŠTO DOZVOLJAVATE PSIHIČKO NASILJE NAD OVOM JADNOM DEVOJKOM ?! DA LI STE NORMALNIII ?? Anita je uskraćena za ljubav iz svoje primarne porodice, hoćete li da je linčujete sada degenerici bolesni! Hoće li neko NORMALAN da reaguje i rasturi ovo leglo razvrata i izopačenosti? P.C. M.Đedović = zlo !!

Lana

17.11.2023 18:23

@dakica - U rialiti udes normalan a izades kao psihijatrijski slucaj. Zabranila bi da ulaze mladi ispod 25 god. i pslihicki labilne osobe.

Mile

17.11.2023 18:59

Ima li ijedne normalne osobe u ovoj grozomori zvanoj " Elita"? Ko može da voli ovog ludog zlog patuljka? Ili ovog još luđeg Đedovića? Prevarila, Matoru!!! Pa šta! Ko tu spodobu može voleti, osim roditelja!!!