ĆERKA ĆE MI SE UBITI ZBOG MATORE: Anita guta nenormalne količine LEKOVA, njena majka PLAČE PO CEO DAN!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina teško podnosi scene koje gleda iz rijalitija "Elita"

ĆERKA ĆE MI SE UBITI ZBOG MATORE: Anita guta nenormalne količine LEKOVA, njena majka PLAČE PO CEO DAN!

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs, pink/printscreen

Anita Stanojlović na ivici je nervnog sloma. Nakon što je sa Tiktokerkom prevarila Jovanu Tomić Matoru, u Beloj kući ne prestaje drama. Anita danima preti kako će nauditi sebi ako joj Jovana ne oprosti, pa pije vole doze lekova za smirenje. Da sve bude gore, ona je sa izvesnom Mateom Car flertovala i na dan venčanja, letos u Crnoj Gori, pa su šanse da joj Matora oprosti nikakve. 

- Jao, ja ću da umrem, poludeću, samo spavam, kljukam se tabletama, šest bromabepama sam popila. Mrzim samu sebe, samo neka umrem - kukala je Anita, koja danima odbija hranu i pije veće doze lekova. 

Kako saznaje Svet, njena majke ne prestaje da plače i samo ponavlja:

- Ćerka će mi se ubiti zbog Matore

S druge strane Jovana smatra da je ona od početka veze sa Anitom bila tipovana kako bi nju i njenu majku izdržavala i sažalila se, pa je i platila velika dugovanja koje imaju. S tim u vezi, nedavno se oglasila Anitina mama i rekla da nema ni dinara i da jedva sastavlja kraj s krajem. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Martora Elita

- Ja sam samo reka. "Anita dugujem 5.000 evra, pod kirijom sam, u kreditima, stigla mi je kazna od 1.600.000 dinara, ne znam kako ću". Verujte mi, nemam za hranu, frižider mi je prazan, ne znam gde ću i šta ću. Rekla sam da ne mogu da prihvatim da čuvam dete, da moram da odem preko negde da radim, da se čupšam iz dugova. To je jedini razlog! Kako ću ja da čuvam dete bez para? Prošle sezone se, verujte mi, dešavalo da nemam detetu mleko da kupim. Sad pričaju da je dete agresivno, da ujeda... Verujte mi, on je prepametno dete, dete za poželeti. Od kakvih je roditelja, zlatan je. Samo se bojim da ga socijalno ne oduzme jer je Anita radila sve šta je radila, nije podobna majka, a nije ni otac. Matora nikad nije htela mene da sluša, da čuje moju stranu priče, već je uvek slepo verovala Aniti - prenosi Svet. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Anita Stanojlović majka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading