MATORA DOBILA ŠAMAR REALNOSTI: Bojana razotkrila sve TAJNE SIGNALE koje joj je Anita slala!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašlo sve na videlo, haos u Šimanovcima.

MATORA DOBILA ŠAMAR REALNOSTI: Bojana razotkrila sve TAJNE SIGNALE koje joj je Anita slala!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović danas je postala novi vođa u Beloj kući, pa je bila glavna tema u večerašnjoj emisiji. Bojana Pavlović danas je napravila haos kad je odlučila da pred svima prizna kakve signale je dobijala od Anite i to sve dok je Jovana Tomić Matora bila pored nje. 

Bojana je otkirla da je primetila da Anita gleda u nju i da su Matora i ona mislile da im je ona pretnja za brak, a da zapravo Pavlovićeva ništa nije želela sa njom i da joj nije privlačna. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

- Bojana, ti si otkrila neke nove interesantne činjenice a to je da ti se Anita nabacivala - rekla je Šopićka.

Podela budžeta mi je bila kao da se konsultovala sa Matorom, ali nije. Intersantno je što je mnogo sitničava devojka i mnogo male, nebitne sitnice je nekome uzela za zlo, a meni su takvi ljudi priglupi. Ne može da ima razvijeno mišljenje kad sa ljudima ne provodi vreme. Za mene je mislila da sam dobra, pa loša, pa dobra - govorila je Bojana. 

Ima još jedna situacija kad je rekla da joj se sviđa devojka koja je pričala sa Anđelom, a to sam ja - odburusila je Anita. 

- Itekako sam bila pretnja kad sam ušla tek, itekako lepo izgledam. Ja za sebe mislim da sam lepa i pametna. Ne interesuje me da im uzimam brak, napolju sam rekla da ću dati šansu da ih upoznam, a da me njihov brak ne interesuje. Bilo je netrepeljivosti i onda je Matora dala taj fidbek da me upozna i videla je da nisam u tom fazonu. Osetila se netrepeljivost posle koje smo ušle u korektan odnos to je moje mišljenje bilo. Imam mišljenje o njoj i Matoroj odvojeno. Ja mislim da one imaju bolestan odnos, to je previše. Anita odiše haosom, voli haos. Meni je bilo čudno, što bi mene neko provocirao. Mnogo često me pogleda - rekla je Bojana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading