ON JE BIO POZVAN NA SVADBU KAČAVENDE I "VASKRSLOG" VERENIKA: Isplivali novi detalji iz Mileninog ljubavnog života!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok oglašavanje prijatelja učesnice "Elite".

ON JE BIO POZVAN NA SVADBU KAČAVENDE I "VASKRSLOG" VERENIKA: Isplivali novi detalji iz Mileninog ljubavnog života!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Milena Kačavenda privukla je veliku pažnju pričom o svom vereniku, koji se predstavljao kao David Tošić, za kojeg je mislila da je preminuo, ali se onda ispostavio da je živ. Za njega se zakođe saznalo da je sa bivšom košarkašicom Milicom Dabović doboio sina. 

Njegov prijatelj oglasio se za domaći medij i otkrio više detalja, koje javnost do sad nije znala. 

Republika

Foto: shutterstock, ATA Images

Milena Kačavenda i Milica Dabović

- Mislim da se Milena baš dobro snašla u "Eliti", koliko sam uspeo da ispratim. Video sam da me je nekoliko puta spomenula, vidim da je u žiži javnosti - rekao je Milenin prijatelj, pa se osvrnuo na priču o vereniku.

- Ono što ja znam jeste da je Milena bila ubeđena da je to sve realno. Želela je da to bude kao neko iznenađenje, verovala je u njegove idilične priče koje su bile nalik bajci. Neki od nas nismo u startu verovali u sve to, ali nismo hteli da se mešamo u tuđu ljubav. Koliko sam shvatio, oni su se dopisivali svakog dana, a on je odjednom nestao, prestalo je dopisivanje. Na jedan način je, sigurno, pričala sa nekim ljudima koji su verovali u tu priču, a na drugi sa nama, koji nismo... Ali da, ona je sigurno dobre dve nedelje nakon njegove navodne pogibije verovala u celu tu priču - kaže prijatelj Milene Kačavende za Pink.rs, koji je otkrio da je bio pozvan na svadbu koja je trebala da se održi šestog maja. 

- Pozvan sam bio na svadbu. Nisam kupio poklon, planirao sam da im novac stavim u kovertu, ali eto, do svadbe nije došlo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading