ANELI RASKRINKALA ROĐENA SESTRA: Ovo je istina o EMOCIJAMA prema Janjušu, pomenula i Asmina!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić dala svoj sud o odnosu Aneli i Janjuša, najavila pomirenje.

ANELI RASKRINKALA ROĐENA SESTRA: Ovo je istina o EMOCIJAMA prema Janjušu, pomenula i Asmina!

Foto: ATA Images

Sestra Aneli Ahmić, Sita, oglasila se za domaći medij i progovorila o krahu koji je Aneli doživela zbog prekida odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, u kojeg je zaljubljena, što je i sama priznala. 

- Danas mi je bilo baš teško, žao mi je. Ona je plakala sigurno zbog male, teško joj je i kada je razdvojena od Janjuša, jer je on puni tom nekom pozitivnom energijom, da zaboravi na sve to vani, to je moje mišljenje. Mislim da će se brzo pomiriti, dan-dva, plafon tri - opet će biti prijatelji kao što su bili i ranije - kaže Sita, koja ceni sestrinu iskrenost.

- Cenim što je to tako rekla, da je zaljubljena u njega. Svi vidimo da se zaljubila, nismo ćoravi! Drago mi je što je to tako rekla i da se mora maknuti od njega, da to ne preraste u nešto više, jer se Janjuš vodi tom nekom pričom da se pomirio sa bivšom ženom. Ako je to tako, ona tu nema šta da traži. S druge strane, on je odlepio za njom, nikad ga ovakvog nisam videla, otkad pratim "Zadrugu", pa sad "Elitu". Nikada ga nisam videla ovakvog, da nekoga ovako žustro brani i zastupa, nikad do sada - govori za Pink.rs Sita Ahmić.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Anelina sestra je otkrila da joj se ne dopada što Janjuš ima teoriju da Ahmićeva sa njim želi da pravi ljubomornim bivšeg muža, Asmina Durdžića. 

- Nema od toga ništa. Aneli ne voli Asmina, to je sto posto, nema potrebe da ona njega pravi ljubomornim. To je Janjuševa paranoja samo, Aneli sto posto više ne oseća nikakvu ljubav prema Asminu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Janjuš

Sita je takođe dala sud o prijateljstvu Aneli i Slađe Lazić, na koje je juče stavljena tačka. 

- Drago mi je što se ovo dogodilo, oduvek sam videla zavist i ljubomoru prema Aneli. Mislimo da Slađa uopšte nije Anelino društvo, prija nam kad se druži sa Mionom. Ono kad se Aneli napila na žurki, to je Slađa sve kriva, miksala joj je pića i stalno donosila, Aneli uopšte nije takva! Čuli ste šta je Slađa sinoć rekla, to se moglo očekivati od nje, to je takav profil. Već pravi klan protiv Aneli.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aneli Ahmić i Slađa Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading