ANELI SLAGALA DA PLAČE ZBOG ĆERKE, OVO JE ISTINA: Đedović je raskrinkao u programu uživo, ona i Janjuš proglašeni FOLIRANTIMA!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka drama tokom emsije, bivši košarkaš priznao da je pogrešio.

ANELI SLAGALA DA PLAČE ZBOG ĆERKE, OVO JE ISTINA: Đedović je raskrinkao u programu uživo, ona i Janjuš proglašeni FOLIRANTIMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u "Eliti" nastavljena emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja koje je pročitano bilo je za Marka Janjuševića Janjuša, a radilo se o njegovom odnosu sa Aneli. Naime, gledaoca je interesovalo zbog čega joj danas nije prešao da je uteši kad je plakala kao kiša. 

- Zar ne misliš da bi bilo ljudski da utešiš Aneli kad plače jer se vidi da očekuje tvoju podršku? - glasilo je pitanje. 

- Video sam da je plakala, ali ako joj je teško neka dođe kod mene i neka kaže da joj treba neko drag. Ja sam rekao da uvek može doći kod mene, a ne ja da idem ko nje zbog onoga što je rekla - govorio je Janjuš. 

Posle Janjuša reč je tražio Marko Đedović jer misli da se Marko i Aneli foliraju i da su se zaljubili jedno u drugo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

- Ovo je foliraža, ja sam rekao Aneli da ide kod Janjuša, ona je otišla da plače u rehabu, a videli su i on i ona jedno drugo. Ili ću ti je*ati majku, ili će nešto biti. Glumataju, a vidi se da su zaljubljeni - rekao je Marko. 

Iako je Aneli govorila da je plakala zbog ćerke, mnogi njeni cimeri smatraju da su njene suze ipak zbog svađe sa Janušem i jer su tokom žurke zaratili i već danima ne pričaju. 

- Zašto on nema poverenja ako ja plačem zbog njega? Ja sam plakala zbog deteta - pravdala se Ahmićeva, ali joj takmičari nisu verovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading