ANELI SE TRESE ZBOG MAJINOG ULASKA U ELITU: Preplašena da će joj oteti Janjuša, dala mu PAKLENI ULTIMATUM!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš dobio pravilnik ponašanja, pristao na sve kako bi nastavio druženje sa Ahmićevom.

ANELI SE TRESE ZBOG MAJINOG ULASKA U ELITU: Preplašena da će joj oteti Janjuša, dala mu PAKLENI ULTIMATUM!

Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sinoć sa voditeljom Darkom Tanasijevićem u "Šiša baru" o svom prisnom odnosu sa Aneli Ahmić. On je otkrio da je Aneli od njega tražila da sklope poseban dogovor jer se plaši vanrednih ulazaka, a Janjuš je prista na sve što je tražila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

- Pa tražila je da se sklopi jer se plaši nekih ulazaka, šta se sme, a šta ne. To da ću da je branim, da ću biti uz nju i kada se posvađamo, da ću sa njom samo da se družim iako uđe nova ukućanka - govorio je Janjuš, a publika je u komentarima zaključila da se Aneli plaši da će Maja da joj pomrsi konce ulaskom u "Elitu" i da se zato osigurala na vreme. 

Nakon toga Janjuš je priznao da mu je teško da se suzdrži tokom druženja sa Aneli. 

- Jeste, biće mi jako teško, ali verujem da ću izdržati. Što se družim sa njom, to mi prija i voleo bih da se završi na tome, a sada ćemo videti da li ću pokleknuti u nekim stvarima, ali i dalje verujem u sebe...Ja ne znam više ni šta lažem, ni kome šta pričam - pričao je Janjušević. 

Bivši košarkaš je rekao da mu je Aneli trenutno više od prijateljice i da je osoba koja mu se najviše dopala od svih sezona učešća u rijalitiju, ali veruje da svoje zacrtane ciljeve neće pogaziti. 

- Niko ne zna kada sam ja iskren, ne može niko nikada da zna. Kada misli neko da je to to, nije baš to to. Sada je nešto manje od ljubavi, više od prijateljstva. Ne mogu da se zaljubim ja baš tako, ali kada ti kažem da je neko najposebniji u rijalitiju. Ja nemam nikakve probleme ovde, nju ljudi napadaju, ali meni nije problem, ja ću da je branim. Ja sam toliko psihički jak da ti to ne mogu objasniti. Ja sam zacrtao sebi u glavi jedan cilj, ja se toliko dobro osećam u rijalitiju, mene samo može da poremeti da mi neko dira ćerku i ženu, ništa drugo ne može - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading