"ON JE STVOREN ZA TAJ POSAO" Ivana Šopić progovorila o POVRATKU Milana Miloševića na Pink - evo da li će postati voditelj "Elite"!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić otkrila da je uživala u Milanovom vođenju emisija "Zadruge", pa otkrila da li ima informaciju o njegovom povratku!

"ON JE STVOREN ZA TAJ POSAO" Ivana Šopić progovorila o POVRATKU Milana Miloševića na Pink - evo da li će postati voditelj "Elite"!

Foto: ST/Nikola Mutić

Sve su glasnije glasine da se Milan Milošević vraća na televiziju Pink i postaje voditelj novog rijalitija "Elita". Spekulacije su krenula nakon što je Milošević dao otkaz na prethodnom poslu, a o njegovom mogućem povratku govorila je je u jednoj emisiji njegova bivša koleginica Ivana Šopić. Ona je priznala da li zna nešto o Milanovom mogućem povratku, kao i kako bi se osećala kad bi se to eventualno dogodilo.

- Šta misliš, da li on fali u Beloj kući? Čitam komentare na društvenim mrežama, mnogi bi voleli da ga vide na imanju - upitala ju je voditeljka.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

- Gledaoci su njega i "Zadrugu" vezali u jedno, mnogima je on sinonim za "Zadrugu", kao što je nekima "Zadruga" sinonim za njega. On je svoj posao radio odlično, godinama je to radio, ja sam volela i uživala u emisijama koje on vodi. On je stvoren za taj posao. Ne znam nekoga da radi sa tim elanom i energijom, takav moraš budeš rođen. Bio je prosto rođen za to. To je to što mogu da kažem - rekla je Ivana Šopić, pa dodala:

- Ne znam da li se vraća, nisam čula ništa. Što se mene tiče, nek dođe svako, meni je svejedno, dok ne remeti mene. A niko nikoga ne može da remeti. Svako ima svoje mesto - dodala je voditeljka za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: Republika TV

Milan Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading