CAR PRIZNAO KRIVICU: Nakon skandaloznih optužbi, javno MOLI trudnu Aleks da mu da DRUGU ŠANSU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.09.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se obratio turdnoj Aleks javno, pokušava da ispegla situaciju sa njom!

CAR PRIZNAO KRIVICU: Nakon skandaloznih optužbi, javno MOLI trudnu Aleks da mu da DRUGU ŠANSU! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, ATA Images

Filip Car se oglasio na društvenoj mreži TiKTok nakon skandaloznih optužbi njegove bivše verenice Aleksandre Nikolić. Trudna pobednica "Zadruge 6" je otkrila da je Filip bio nasilan prema njoj, a potom aludirala da je koristio narkotike.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Car i Aleks

Iako je Car prvo udario na nju i rekao da će izneti sve iz telefona što ima pred njeno večerašnje gostovanje u "Eliti", javno se pokajao i priznao da je kriv, te tražio od Aleks da ga sasluša i da reše problem.

- Evo da znate - krivac sam za sve. Upropastio sam jednu ljubav koja je naročito sa njene strane bila čista i ispravna. Nešto što je bilo divno i krasno ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim devojkama, sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega... Treba neko vreme da nju malo ljutnja i bes prođe, ali samo želim da mi dozvoli, da mi da kontakt, samo vezano za trudnoću... Svaki put, kao i do sada, da znam kad je pregled, koliko košta pregled, da podnesem troškove vezane za sve to i da jednostavno kada dete bude rođeno budem tu i je*i ga... Nisam bilo ko - poručio je Car.

 

 

Podsetimo, Aleks je rekla da će prijaviti Filipa policiji ako joj bude pretio, a večeras će na Pinku otvoriti dušu o svemu što se desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

29.09.2023 14:37

Ljiga 🤮🤮

Dragan Niš

30.09.2023 13:28

Kakav ološ od čoveka.Pa svi smo odavno provalilil da se on uvek posle sr..a koje napravi "kaje"i "priznaje"krivicu,samo ova glupava Aleksandra nije ukapirala,ili je ste ali je Ctikvenica i more povuklo,pa se odlučila za ovu ljigu od čoveka.Da je pametna ne bi ga više ni pomenula a kamo li pogledala.On se definitivno ufrkeljisao da ko zna šta može da ona obelodani pa sada izigrava pokajnika i malu macu.Treba da razmisli i da se osvrće kada dolazi u Beograd,to je jedino zaslužio.I zbog Maje,Dalile i zbog mnogih kojima je pretio i svašta radio u i posle rijalitija!!