CAR TUKAO TRUDNU ALEKS: Šok optužbe pobednice Zadruge na račun bivšeg verenika!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić navela da ju je Filip Car fizički zlostavljao!

CAR TUKAO TRUDNU ALEKS: Šok optužbe pobednice Zadruge na račun bivšeg verenika!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić šokirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je priznala da ju je Filip Car fizički zlostavljao.

Nikolićeva je, inače, u trećem mesecu i nosi njegovu devojčicu.

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Aleksandre Nikolić

- Dečko se uk*kio zbog fotografija i video-poziva na kojima se samozadovoljava, da mu dotična (Maja) ne pusti u javnost. Ja sada kažem prvi put javno da je bilo nasilja od strane Filipa Cara. Ja mogu na poligraf da odem što se tiče svega! A ti, skote, pošto si već pretio da ćeš kačiti moje slike i snimke, to govori o tebi koliko si jadan i bedan! - poručila je Nikolićeva.

- Da li stvarno neko može da pomisli da bih otišla od njega trudna, da me je gledao kao kap vode na dlanu? Dete neće ići kod ovakvog čoveka, koji je za dva dana spavao šest sati. Razmislite i zašto - dodala je Aleks.

Aleksandra će u petak gostovati u emisiji "Elite", gde će govoriti o svemu što je preživela. 

Republika

Foto: ATA Images

Milica Mitrović saopštila da Aleks stiže u "Elitu"

Nikolićeva je sinoć održala "lajv" na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je on za nju monstrum i nečovek.

Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa - poručila je Aleks, pa dodala:

Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve. Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading