VODITELJKA ELITE KRIJE VEZU SA ŠPANSKIM MILIONEROM: Ivana Šopić uskoro staje na ludi kamen, započinju zajednički život u Beogradu?!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić novog milionera upoznala je na letovanju, a evo kako ju je osvojio.

VODITELJKA ELITE KRIJE VEZU SA ŠPANSKIM MILIONEROM: Ivana Šopić uskoro staje na ludi kamen, započinju zajednički život u Beogradu?!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šopić

Popularna voditeljka "Elite", Ivana Šopić, trenutno uživa u novoj vezi, sa dečkom koga je upoznala na ovogodišnjem letovanju.

Kako pišu domaći mediji, od izvora bliskog atraktivnoj plavuši, reč je o Špancu koji potiče iz jako imućne porodice.

- Ivana je do ušiju zaljubljena u kontroverznog i markantnog Španca, a i on u nju! S društvom je otišla na Ibicu kako bi se sklonila od medija i javnosti i kako bi u potpunoj anonimnosti uživala u suncu, moru, izlascima... Nije ni slutila da će joj slučajni susret s zgodnim Špancem u jednom restoranu zauvek promeniti život - ispričao je izvor i dodao da je Ivanin izabranik bogati naslednik.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

 

- Dečko je njenih godina, bavi se sportom i radi u jednoj od mnogobrojnih firmi svog oca. Na Ibici, gde su se Ivana i on i sreli, njegova porodica ima raskošnu vilu. Ivanu je video u jednom restoranu, gde je ručao sa svojim društvom, a ona sa svojim. Zapazio ju je jer se gromoglasno smejala, a onda ju je fiksirao pogledom dok i ona to nije primetila. Poslao joj je cveće i piće za sto, a onda joj je i prišao i predstavio se - objasnio je izvor.

Od tog dana, kako je rekao, njih dvoje su postali nerazdvojni:

- Bogati Španac je na sve načine pokušavao da osvoji Ivanu. Iako su varnice sa obe strane sevnule odmah, ona nije želela da uplovi u vezu sa njim dok ga dobro ne upozna. Tek pred kraj letovanja ga je poljubila, a onda su se dogovorili da vezu kriju od javnosti zbog njene popularnosti i straha da bi joj neko narušio odnose u začetku. Vratila se u Beograd, a vezu su nastavili da održavaju putem video-poziva, poruka... - objašnjava dobro obavešteni izvor.

Republika

Foto: D.Kadić

Ivana Šopić

 

Kako je još rekao, Španac je zbog ljubavi prema lepoj Ivani spreman da se preseli u našu zemlju ili da svakog vikenda dolazi u Beograd kako bi video svoju devojku:

- Rekao joj je da želi da otvori firmu u Srbiji i preseli se ovde zbog ljubavi. Čak se raspitivao i za kupovinu nekretnine, a Ivani je prepustio da mu pomogne u odabiru lokacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Vesna

24.09.2023 22:47

Kao bas sam poverovala da je samo otiska u provod,nego da nadje nekog bogatog momka ova izoperisani spodoba

Iva

25.09.2023 00:29

Koga briga za ovom kepec spodobom 😵‍💫

Sodoma i Gomora

25.09.2023 07:09

Ha, ha, ha, ha, ha, ha..... spanski milioner..... kakav sistem vrednosti.... jedne ulicarke. A mogu misliti kakav je taj lik. Vazno da je milioner.... kada je pao pred ovom sto psuje kao kocijas.

Vojvotkinja Tolstoj

25.09.2023 07:34

Bože gospode! Da se - zaljubi taj " žutokljunac" što mu tata zaradio... Ona, kao,prvo "neće", pa da se "raspita"...(ko je i šta je- mislim, da li je "bogat"!).Jeste,bogat-ali TATA! A sinu "posao da se zaljubi,da "dovede" snajku...U,al će Tata da se oduševi kad pogleda rijaliti...