JAVNO PREPUCAVANJE VODITELJA ELITE! Ivana Šopić i Darko Tanasijević stavili sve karte na sto, evo šta se dešava iza kamera!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić i Darko Tanasijević su "porazgovarali" putem Instagram storija, pa otkrili istinu o njihovom odnosu.

JAVNO PREPUCAVANJE VODITELJA ELITE! Ivana Šopić i Darko Tanasijević stavili sve karte na sto, evo šta se dešava iza kamera!

Foto: ST/Dragan Kadić

Učesnik "Elite", bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, iznenadio je gledaoce širom regiona svojim navodnim umećem gledanja u šolju, nakon što je svoje sposobnosti podelio sa cimerkom Aneli Ahmić, te joj prorekao sudbinu. Međutim, isto je uradio i voditelju, Darku Tanasijeviću.

Naime, poznato Pinkovo lice obratilo se Janjušu, u nadi da će iz šolje dobiti odgovore na neke svoje životne nedoumice, a bivši košarkaš mu je odgovorio na sva pitanja koja su ga interosavala, a neka saznanja su iznenadila kako Darka, tako i gledaoce.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Evo, vidim ovde, a evo i Šopićke u obliku zmije, ona te ne voli, da ti ja kažem. Samo se ti sklanjaj od nje - otkrio je Janjuš gledajući Tanasijeviću u šolju.

- E, a tačno sam znao, provalio sam ja sve - našalio se Darko.

Ova scena postala je viralna na društvenim mrežama, a Darko i Ivana započeli su javno "prepucavanje" i krenuli da zbijaju šale na ovaj račun. Tanasijević je sve potvrdio objavom na Instagramu, gde je objavio ovaj klip i napisao "sve je tačno", a Ivana mu je odgovorila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading