ANELI AHMIĆ NA METI BRUTALNIH PROZIVKI BIVŠE ZADRUGARKE: Objavljen šok snimak iz Elite, ovoga će je sigurno biti sramota!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka žestoko je isprozivala Aneli Ahmić zbog ponašanja u rijalitiju.

ANELI AHMIĆ NA METI BRUTALNIH PROZIVKI BIVŠE ZADRUGARKE: Objavljen šok snimak iz Elite, ovoga će je sigurno biti sramota!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Aneli Ahmić podigla je ogromnu prašinu ulaskom u Elitu, gde je na samom početku otkrila kako joj je Stanija Dobrojević preotela muža, Asmina Durdžića.

Aneli je sada, čini se, okrenula novi list, pa se upustila u romansu sa zauzetim Markom Janjuševićem Janjušem, što izaziva lavinu reakcija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Ermina Pašović, bivša zadrugarka, oglasila se javno i prokomentarisala ponašanje Aneli, koje njoj uopšte nije simpatično i nema lepo mišljenje o onome što učesnica Elite prikazuje u rijalitiju:

- Prava dama, nema šta. To je ono, džaba ti luksuz i firmirano... Kad na sitnim stvarima padaš. Jer dama se rađa, dama je vaspitanje, a ti ništa od toga nisi osetila - napisala je Ermina.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dama

22.09.2023 14:13

Da li je ovo Ermina opisala sebe? I dalje je nepismena. "Djaba" ti plastične operacije i umeci za kosu, "djaba" ti oglašavanje i slikanje ..., i dalje si sirovina i podmukla osoba.