UČESNICU ELITE POKUŠAO DA SILUJE OTAC: Njena stravična priča izaziva jezu, bivši joj ZABRANIO da viđa decu!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njene teške ispovesti svi su zanemeli!

UČESNICU ELITE POKUŠAO DA SILUJE OTAC: Njena stravična priča izaziva jezu, bivši joj ZABRANIO da viđa decu!

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka Ana Radulović danas je ponovo došla na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi svakom od učesnika rijalitija "Elita" dala po pet minuta da se predstavi i gledaocima ukratko kaže nešto o sebi i svom životu. Jedna od učesnica čija je priča pogodila sve prisutne za crnim stolom bila je Tijana Dimitrijević

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Radulović

Ona je pred svima otkrila jezive detalje svog života i probleme koje ima sa bivšim mužem, koji joj ne dozvoljava da viđa svoje dvoje dece. 

- Majka mi je sa Kosova, ima četvoro dece. Završila sam samo osnovnu školu. Malo sam povučena. Bila sam u vojsci, ali sam dala otkaz zbog rijalitija. Otac je u detinjstvu pokušao da me siluje, to sam došla da ispričam, ali ne želim sažaljenje. Dvoje dece iz prvog braka bivši muž mi ne dozvoljava da vidim. Došla sam ovde da se izborim za svoju decu - rekla je Tijana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tijana Dimitrijević

Podsećamo, Tijana je i u svom profilu pred ulazak u rijalitiji "Elitu" ispričala neke detalje svog života i već tad zainteresovala javnost i ljude na društvenim mrežama da o njenom životu saznaju više. 

Ja nisam imala ni struju ni vodu, otac me je najurio iz kuće. Otac nije mogao ništa da mi kaže jer je ceo život po zatvorima. Pokušao je da me siluje... - rekla je Tijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading