ZVANIČNO SAOPŠTENJE PINKA: Produkcija otkrila NOVO LICE Zadruge 7, ona će napraviti HAOS u ELITI!

Autor:

Zadruga

17.08.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko se pridružuje Eliti od septembra!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PINKA: Produkcija otkrila NOVO LICE Zadruge 7, ona će napraviti HAOS u ELITI!

Foto: Ilustracija

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Što se tiče učesnika, do sada su potvrđeni Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović!

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 Elita učenici

 

Sada, zvanično otkrivamo još jedno lice ''Elite'' koje ćete gledati u okviru ovog projekta Pink televizije.

Naime, Ana Radulović postaje deo voditeljske ekipe koju čine Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Darko Tanasijević! Popularna voditeljka, koja svojim šarmom i atraktivnim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, iz dana u dan će se družiti sa publikom putem malih ekrana ali i ''Elitnim'' takmičarima.

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Ana Radulović Instagram

 

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

17.08.2023 17:08

I tu smo "novost" čekali "100 godina"? U, al nas podcenjujete - ja mislila Bred Pit došao da uči srpski, ponudili mu ... To bi bilo, recimo VEST ... a ovo "nije šija nego vrat" , ajte, molim vas... svašta...

Miki

17.08.2023 20:58

Ostaaviće bebu zbog rijalitija. Užas!