GLEDALAC NAPAO ANU RADULOVIĆ, ONA MU PREKINULA POZIV: "O tome nećete pričati" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.08.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija hitno prekinula poziv!

GLEDALAC NAPAO ANU RADULOVIĆ, ONA MU PREKINULA POZIV: "O tome nećete pričati" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ana Radulović sinoć je vodila emisiju ,,Narod pita", a zbog jednog poziva, produkciaj je hitno morala da prekine poziv. Naime, jedan gleladac bio je dosta navalentan prema voditeljki, te je ona morala da mu očita lekciju. 

Radulovićka je počela da dobija pitanja, da iznosi mišljenja o pojedinim zadrugarima, te je potom prekinula gledaoca, kako bi očitala lekciju.

 

 

- Nemojte da pričate o mom životu, veliki pozdrav za vas, ovog trenutka ćemo se pozdraviti sa vama. Molim još jednom gledaoce da koji se uključe, komentarišu učesnike i postavljaju pitanja zadrugarima. Nećemo komentarisati moj život i nećete me pitati šta mislim o kom učesniku - rekla je Ana, a potom je veza bila prekinuta. 

Poznato je da je voditelji ne iznose svoja mišljenja o učesnicima rijalitija, te da moraju biti strogo profesionalni i objektivni kada su u pitanju međuljudski odnosi. S toga, Ana nije želela da odgovara na provokativna pitanja, te je odlučila da prednost da ostalim gledaocima koji su želeli da se uključe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading