ALEKSANDRU NIKOLIĆ SAČEKAO BOLAN ŠAMAR REALNOSTI: Pobednica Zadruge 6 skinula masku, pa otkrila šta se dešava u njena četiri zida!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić najzad shvatila da Filip Car ne želi pomirenje, njena nova objava na Instagrama uzdrmala fanove!

ALEKSANDRU NIKOLIĆ SAČEKAO BOLAN ŠAMAR REALNOSTI: Pobednica Zadruge 6 skinula masku, pa otkrila šta se dešava u njena četiri zida!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić i dan-danas ne prihvata raskid sa Filipom Carem, koji je iznenada doneo ovu odluku, otpratio je sa Instagrama i obrisao sve zajedničke fotografije.

Međutim, čini se da je Aleksandra počela da shvata da se Filip neće predomisliti i da je sada zaista kraj, a njena nova objava na Instagramu zabrinula je mnoge fanove.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, ona je objavila selfi iz kreveta, vidno izrevoltirana, a mnogi su se pitali šta se dešava sa njom i ko ju je tako naljutio. Pobednica Zadruge 6 je ispozirala za brojne pratioce, a kako uvek naglašava da je iskrena sa svojom publikom, nije želela da sakrije trenutno neraspoloženje.

Da li je Aleksandra konačno odustala od pomirenja sa Carem ili se i dalje potajno nada - ostaje nam samo da pretpostavimo, a nije isključeno da će baš ovo biti povod za Filipovo javljanje.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Osman

11.08.2023 01:06

Bog se dragi na Bujku naljuti Ne dade joj ni malo pameti Nesto joj se u glavi pomuti Bujanovac hoce da poseti Vita Tarot skuplja draguljice To je majstor svojega zanata Mladu Bujku celiva u lice Namesti je Zmaju od Banata Nakon sto je progutala foru Misli da se spasila od bede Hoce zivot na carskome dvoru Car je Franjo za snajku ne htede

Marko

11.08.2023 05:43

Tuzan pogled na ovoj slici iz kreveta, lici mi kao zov zenke tetrijeba u vreme parenja. Trebalo bi znati da li je ispustala nekakve ljubavne zvukove ili mozda neke neartikulirane krike.