OBEZBEĐENJE OPKOLILO ANĐELU ĐURIČIĆ: Zvezdan ne sme da joj se približi, a najgore ga tek ČEKA! (VIDEO)

Autor: O.B. / M.I.

Zadruga

27.07.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić uhvaćena u Beogradu u pratnji obezbeđenja!

OBEZBEĐENJE OPKOLILO ANĐELU ĐURIČIĆ: Zvezdan ne sme da joj se približi, a najgore ga tek ČEKA! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube/instagram/zveki76

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, danas pokreće svoju novu liniju i otvara bjuti centar, pod nazivom "DJ beauty", gde se, između ostalog, pojavila i diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić.

U javnosti je danas kao bomba odjeknula vest da je Anđela tužila svog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, inače bivšeg robijaša, za nasilje u porodici, tokom kog joj je naneo lake telesne povrede, zbog čega je Crnogorka došla na ovu manifestaciju u pratnji obezbeđenja.

Iako je bila skockana od glave do pete i nasmejana, moglo se zaključiti da se Đuričićeva ne oseća bezbedno zbog svog bivšeg izabranika, zbog čega više iz kuće ne izlazi bez momaka koji joj čuvaju leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

27.07.2023 21:51

Didi Džej, rođena u selu Ranilović kod Aranđelovca. Ali sada : "nema glupog više ni u Raniloviću" - tako se kaže po Šumadijskim selima. Mladi, pogotovu iz sela kao što su selo Ranilović i selo Mala Ivanča "po mentalitetu" se izdvajaju, pa mladi pogotovu iz ova dva sela ne da ostaju da žive u svojim selima, već emigriraju u okolna veća mesta, pogotovu u okolne gradove.

Iva

27.07.2023 23:44

@Vojvotkinja Tolstoj - Sta je pisac hteo reci 😂