ANĐELA STIGLA U BEOGRAD! Đuričićeva u pratnji ŠKALJARCA, na nju motri njegova ekipa, ne sme ni da pomisli na Zvezdana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.07.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je stigla u Beograd i to u pratnji svog opasnog dečka.

ANĐELA STIGLA U BEOGRAD! Đuričićeva u pratnji ŠKALJARCA, na nju motri njegova ekipa, ne sme ni da pomisli na Zvezdana! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić se konačno vratila u Beograd i to u pratnji dečka koji će neko vreme biti sa njom u Beogradu, a onda će se vratiti u Crnu Goru, dok će na nju motriti njegovi drugovi.

- Anđela je juče stigla u Beograd. Sa njom je i došao njen dečko koji neće da dozvoli da se Anđela vidi sa Zvezdanom. Slavnić na sve načine pokušava da dođe do nje, ne boji se pretnji koje dobija, samo želi da se vidi sa njom, ali Anđelin dečko neće da čuje za to i zabranio joj je da se vidi sa Slavnićem. Rekao joj je da ako se vidi sa njim, da će biti problema. On će biti u Beogradu nekoliko dana, a onda se vraća za Crnu Goru. Ubeđen je da će Anđela pokušati da se vidi sa Zvezdanom, pa će ovde ostaviti svoju ekipu koja će motriti na nju. Ona mu se kune da sa Slavnićem ne želi ništa, pa čak ni da razgovara, ali joj on ne veruje. Ako ga izda, biće velikih problema, ona to zna, pa se malo i boji šta bi moglo da se dogodi. Svaki njen korak se prati, ne znam šta će raditi, ali je u većem problemu nego kada je bila sa Zvezdanom - priča izvor za Republiku.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić stigla u Beograd

Podsetimo, Anđela je juče u Nikšiću napravila saobraćajni prekršaj zbog čega je došla i u sukob sa policijskim službenicima koji su krenuli da joj pišu kaznu, a ona je napravila dramu, krenula da viče toliko da su ljudi iz okolnih lokala izašli da vide šta se događa, a kada je videla da joj to ne prolazi, zvala je svog dečka škaljarca da joj pomogne.

- Anđela je odmah zvala škaljarca da joj pomogne. Iste sekunde je tražila da dođe sa svojom ekipom, jer nije želela da plati kaznu. Nastavila je da se bahati i divlja, ali joj ni to nije pomoglo da izbegne kaznu. Svi su šokirani zbog njenog bezobrazluka - otkrio nam je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

12.07.2023 10:52

Ne razumem, zašto pretnja, zašto zaštita od Zvezdana ? Anđela je do pre 20 dana pričala da Ana laže, da Zvezdan nije nasilan "nego dete u duši", da ga bezgranično voli i volet će ga do kraja života, da joj nije važno ako Zvezdana ne prihvate njeni roditelji i da će ona, Anđela, ići protiv celog sveta da sačuva svoju ljubav, da obožava Moku , Slavicui Tamaru da..., i još hiljade hvalospeva za njihovu ljubav i podršku sa sve naručenim poklonima . Šta se desilo sa tom bezgraničnom ljubavi i bezuslovnim poverenjem za samo 20 dana? Parovi kad prekinu vezu pate još mesecima, neki i godinama. Kod Anđele sve na dugme, programirano, on - of i to počevši od mace Lize. Ispade Zvezdan kao magarac a ne mačor. I Anđelina prijateljstva ni jedne sezone nisu opstala jer je i tu bila lažna.