IMA SE, MOŽE SE: Matora iskeširala 80.000 evra za svadbu! Zadrugari zapalili Crnu Goru!

Autor:

Zadruga

11.07.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić nije žalila pare kada je njena ljubav u pitanju, pa je tako za venčanje s Anitom Stanojlović uzela vilu vrednu tri miliona evra, u kojoj je samo prenoćište 1.000 evra. Za ceremoniju naručila najskuplja pića, kao i ketering. Aniti je spremila poklon vredan 30.000 evra.

IMA SE, MOŽE SE: Matora iskeširala 80.000 evra za svadbu! Zadrugari zapalili Crnu Goru!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Bivše učesnice "Zadruge 6" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora okupile su juče u Crnoj Gori brojne zvanice na raskalašnom venčanju, koje su organizovale na Svetom Stefanu, u luksuznoj vili, vrednoj tri miliona evra. Na njihovom slavlju pojavio se veliki broj bivših zadrugara, a za kumove Anita je izabrala Marka Đedovića, a Matora drugaricu Tamaru.

Republika

Foto: printscrreen/instagram

Jovana Tomić Matora je za Anitu spremila poseban skupoceni poklon 

Kako smo saznali, Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 evra, a svatovi su za sve pare orgijali ceo dan i noć. Jovana je samo za Anitu spremila poseban poklon, vredan preko 30.000 evra, koji će joj uručiti čim se venčaju.

- Mlade su birale raskošnu kuću, koja je u vlasništvu poznatog biznismena i u kojoj noć košta 1.000 evra. Opasana je visokim zidinama, tako da joj je nemoguće prići, što je bila glavna stavka da bi iza tih zidina i ostao sav blud i nemoral, na koji su bivši zadrugari navikli kad partijaju. Matora je od jutra počelaa da pije, dok je Anita troškarila pare po kozmetičkim salonima - otkriva jedan od gostiju s Anitinog i Matorinog venčanja i dodaje:

- Jovana je Aniti kupila veoma skup poklon i jedva čeka da joj ga uruči. Radi se o nekoj skupocenoj stvari, više od 30.000 evra dala je za to. Matora stvarno ne žali pare kada je njena ljubav u pitanju, pa je tako za ceremoniju naručila najskuplja pića, kao i ketering. Osim toga venčanica koju je Anita izabrala je preskupa, ali Matora nije pitala za cenu, bitno joj je samo da je Anita zadovoljna.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora je poznata kao dobar ortak

Brojni učesnici "Zadruge"su stigli iz Beograda u Crnu Goru samo zbog Matorinog venčanja, budući da je ona poznata kao dobar ortak.

- Obe su želele da svoje najbliže prijatelje ugoste najbolje što mogu. Pozvale su i dosta bivših učesnika "Zadruge" s kojima su se družile. Među njima su Sandra Rešić, Stefan Karić, kao i Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom, Mikica Bojanić, Erimna Pašović. Htele su da budu okružene dragim ljudima kad jedna drugoj izgovore sudbonosno "da" i zavetuju se na večnu ljubav. Matora se pobrinula za sve, od smeštaja, klope i pića preko muzike do najsitnijeg detalja i dekoracije, a posebna stavka su bile njihove odevne kombinacije.

Inače, Tomićeva je za ovu specijalnu priliku odabrala odelo koje je radio Bata Spasojević, a koje takođe "puno košta".

Podsećanja radi, Matora je Anitu Stanojlović upoznala u "Zadruzi 6" i s njom je odlučila da započne zajednički život. Zaprosila je na veoma romantičan način u Skadarliji, u svojoj omiljenoj kafani u boemskoj četvrti, u kojoj je provela dobar deo mladosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

12.07.2023 09:26

E, mučena Matora, opet je "bacila" 80.000,00 Evra, pa će morati ponovo u Zadrugu, a onda puče "ljubav"!!!!