HITNA ODLUKA MAJE MARINKOVIĆ! Nakon SKANDALA na Pinku, POJURILA u Sarajevo, evo šta se dešava sa Bilalom!

Autor:

Zadruga

09.07.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Bilal su imali turbulentan raskid tokom emisije "Narod pita"

HITNA ODLUKA MAJE MARINKOVIĆ! Nakon SKANDALA na Pinku, POJURILA u Sarajevo, evo šta se dešava sa Bilalom!

Foto: M.P./ATAImages

Maja Marinković je preksinoć u emisiji "Narod pita" doživela emotivni krah kad ju je Bilal Brajlović ucenio raskidom, nakon čega je napustila emisiju. Njen otac Taki je stigao na Pink i zauzeo njeno mesto, a Marinkovićeva se nakon haosa vratila na Dedinje, a sutradan javno izvinila televiziji zbog svog ponašanja.

Republika

Foto: M.P./ATAImages, Logo

Maja Marinković

Maja je priznala da ima razmirica sa Bilalom, ali da nisu istiniti navodi Filipa Cara da ga ona zove sa skrivenih brojeva i danas je zadala udarac Aleksandri Nikolić i njemu.

Moja poruka sinoć glasila je tačno ovako: "Vidim da debeli vepar tvrdi da sam ja njega zvala i slala poruke sa mog broja, slobodno može da ih pokaže. Znam samo da je isto to pričao i za Dalilu, pa se ispostavilo da je obrnuta situacija. Ja sam sa Bilalom 24/7, to za poruke je apsolutna laž. A što se Aleksandrine tužbe tiče, nema nikakvih problema, znamo već za nju da je često bila svedok saradnik dok je radila u mesari, pa joj to nije ništa stašno. A ja ću na sud dovesti njene klijente, s obzirom na to da joj je najstariji zanat vešta sposobnost. Pozdrav" - napisala je Marinkovićeva u svojoj objavi koja je podigla veliku prašinu.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Objava Maje Marinković

Da se pomirila sa Bilalom, svedoči i njena večerašnja objava na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila video iz Bilalovog restorana u Sarajevu, tagovala i tako pokazala da više nije blokirana, a zatim dodala i emotikon srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković u Bilalovom restoranu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

10.07.2023 07:43

Aleks je pobednica Zadruge. Tačnije, ostaće kao poslednja pobednica realitija Zadruga a ti samo kao učesnica.