ANĐELA I ZVEZDAN LAŽIRALI RASKID! Usijale se mreže, ljubavnici POTKRADAJU fanove: Zbog para spremni na sve!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskrinkani Zvezdan Slavnić i Anđeča Đuričić.

ANĐELA I ZVEZDAN LAŽIRALI RASKID! Usijale se mreže, ljubavnici POTKRADAJU fanove: Zbog para spremni na sve!

Foto: ATA Images

Nakon što su prošli sito i rešeto kroz rijaliti i konačno našli mir napolju, vest o raskidu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića odjeknula je kao bomba. Međutim, sve je bila farsa koju su smislili njih dvoje da bi nastavili da žive od para i poklona koje im obezbeđuju fanovi. Kada su shvatili da bi kao pojedinci zarađivali duplo više, Anđela i Zvezdan su skovali plan da bi obmanuli javnost.

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić lažirali raskid

Nakon što je Zvezdan ispratio Anđelu u Crnu Goru ona se brže-bolje uključila iz porodične kuće i obelodanila da su njih dvoje raskinuli, te da se ona posvetila porodici i poslu. Međutim, društvenim mrežama se masovno šire objave fanova u kojima navode da je par navodno lažirao raskid zbog marketinga, te da su zarad reklame spremni na sve, pa čak i na ovakav korak. Kao potvrdu ovih tvrdnji, fanovi navode činjenicu da Zvezdan i dalje koristi zajednički nalog na Tik-toku, gde izbegava pitanja o raskidu.

- "Kao raskinuli, a on i dalje prosi za foloverse na zajedničkom nalogu", "Ovima zafalilo pažnje, pa se dosetili da raskinu", "Šta sve ovo dvoje neće izmisliti samo da bi bili u centru pažnje" - samo su neki od komentara na mrežama. 

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić od fanova uzimaju novac

Zvezdan je u lajvovima pozivao ljude da se uključuju u što većem broju da bi zaradio više, a kad bi ga neko pitao o raskidu njega i Anđele, bio je poprilično neprijatan i nije želeo da komentariše

- Ljudi svašta pišu i nagađaju, zašto bismo lažirali bilo šta. Mi se i dalje volimo, ako nismo trenutno zajedno, ne mora značiti da je to definitivno. Zašto me pitate stalno jedno te isto, ne mogu više da odgovaram na jedna te ista pitanja, dajte, ljudi, oladite malo - rekao je Slavnić. 

Da nisu ni prvi ni poslednji kojima je pošlo za rukom obmana javnosti primer su Maja Marinković i Bilal Brajlović. Njih dvoje su pre nekoliko dana inscenirali raskid da bi im skočio broj pratilaca i da bi, kako je Sarajlija i rekao, videli ko bi bio na čijoj strani. Pošto ponovo uživaju javno u ljubavi, Maja i Bilal su se usnimili i poljubili, pa sve okačili na Instagramu da bi pokazali da je sve u najboljem redu. Pre nego što su lažirali raskid, Bilal je otvoreno rekao da je Maju pozvao da se preseli u Sarajevo, na šta je ona i pristala.

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić varaju fanove

Zveki mlati lovu od fanova

Zvezdan Slavnić je u nekoliko lajvova doslovno prosio od fanova novac, a sad je i pokazao brdo para koje mu je obezbedila ista ona podrška koja je Anđeli i njemu slala poklone u Belu kuću. Na njegovom snimku se mogu videti novčanice od 100 evra, ali i od 200 i 50 evra, a mogu se uočiti i novčanice od 200 dinara.

- Fala Bungiši od srca - piše u opisu videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading