MAJA MARINKOVIĆ OBJAVILA BRUTALNI RAT ANĐELI ĐURIČIĆ: Zvezdanovu ljubavnicu čeka jeziva osveta, pojavio se privatni snimak koji će je uništiti!

Autor:

Zadruga

17.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković snimila poruku za Anđelu Đuričić od strane njenog frizera.

MAJA MARINKOVIĆ OBJAVILA BRUTALNI RAT ANĐELI ĐURIČIĆ: Zvezdanovu ljubavnicu čeka jeziva osveta, pojavio se privatni snimak koji će je uništiti!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Starleta Maja Marinković nakon završetka rijalitija ,,Zadruga 6" otišla je kod svog frizera Makija, koji joj je promenio nadogradnju. Podsetimo, Maki se oglasio nakon što je Anđela Đuričić počupala Maji kosu, a sada je imao direktnu poruku za nju. 

Foto: youtube.com/printscreen

Maja Marinković i Anđela Đuričić tuča

 

Naime, Maja je objavila snimak na kom se snima sa frizerom, a on se obratio, na konto svih komentara koji su prozivali Marinkovićevu zbog Anđelinog divljačkog ponašanja. 

- Rekoše da ti zakačim veštačku kosu, ne mogu oni da počupaju, koliko ja mogu da ti nakačim. Gledajte kako izgleda prava kosa!  - rekao je Maki. 

 

Maja se na to samo nasmejala, a podsetimo i da je starleta najavila tužbu za crnogorsku starletu, koja je pre samo nekoliko sati sa svojim dečkićem Zvezdanom Slavnićem napustila Srbiju. 

BONU VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Iva

17.06.2023 23:40

Zivela plastika ! 😂

Nensi

18.06.2023 13:56

@Iva - Kako je Maja ruzna fuj.

Koha

19.06.2023 20:21

Bulić provodi više vremena sa Anom nego sa suprugom, ona je sada Anđela, gutačica, a Aca Slavnih.