IVAN MARINKOVIĆ SUROVO ISKREN, OPLEO PO ANI: Stravično je kvarna, tek će pokazati pravo lice! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković sumirao je utiske nakon izlaska iz rijalitija, pa žestoko udario po Ani Ćurčić.

Ivan Marinković zauzeo je peto mesto u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a po izlasku je progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić, sinom Željku i ćerkom Lenom, kao i celokupnom učešću.

- To sam danas čuo, Zola mi je rekao, ne znam kako je čuo, da je Miljana pozvala glasače da glasaju za mene. To je već jednom uradila, da je rekla ''za oca mog deteta'', negde je to i očekivano hvala joj. Ja ne znam kolika je Miljanina podrška, znam kolika je moja podrška, nikada nisam pogrešio koje ću mesto biti u rijalitiju, tako da mislim da me je moja podrška dovela do petog mesta, a hvala njenoj podršci koja je glasala za mene - rekao je Ivan pa dodao:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ivan Marinković o deci

- Drago mi je što sam se izmirio sa Miljanom i Marijom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom, pored toga imam ženu koja nikada nije oduzimala pravo meni da imam bilo kakav kontakt i što mi je uvek bila podrška. Mislim da su napravljeni ozbiljni temelji u ovih devet meseci. Miljana ima svoj život, ja svoj, deli nas nekih 300 kilometara. Jelena i ja smo nešto planirali za neki duži period kako bi nam život izgledao, ništa to nije predaleko, možemo se viđati.

Ivan se osvrnuo i na odnos sa ćerkom Lenom.

- Ne znam kako je to sve napolju i kako ide, znam kako je ostavljeno, ne znam kakve su reakcije napolju. Znam da ništa nisam loše uradio da bi mi ćerka zamerila, to je dugotrajan proces koji traje godinama, Ona je velika devojka, ima 16 godina, ono što je bilo prethodnih godina ću zadržati za sebe, to je neka velom obavijena tajna. Većinom sam ja bio krivac, ne mogu da izostavim taj odnos sa Miljanom, na koji nije ona bila ponosna, ali jedan od mojih prioriteta će biti odnos sa Lenom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ivan Marinković o Ani Ćurčić

Marinković je i ovom prilikom opleo po Ani Ćurčić.

- Ana je jedna od retkih osoba koje sam upoznao u rijalitiju, samim tim i u životu, da je užasno kvarna, stravično nepristupačna, mi smo godinama svi jedni drugima izgovarali sve i svašta, svađali se, tukli se... ali ona je toliko jedna zatvorena osoba koja ne dozvoljava pristup nikome, mislim da će se klupko odmotati u jednoj od emisija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

12.06.2023 09:51

Reče pošteni ivan marinković. Pošto je toliko fini, zašto ga je Jelena tukla, ubola makazama, zašto ga nazivaju kradljivcem salama ... zašto je zloupotrebio i bio sa bolesnom miljanom kulić? Šta je čekao 5.god.da vidi sina? "Fini i pošteni I.M"? Sve za plasmana i para.