OTKRIVENA MATRICA KOJOM JE ANA HTELA DA OJADI PRODUKCIJU: Uživo u emisiji obelodanjene malverzacije Ćurčićeve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.06.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić, po rečima Ermine Pašović, htela je da produkciji uzme novac na prevaru!

OTKRIVENA MATRICA KOJOM JE ANA HTELA DA OJADI PRODUKCIJU: Uživo u emisiji obelodanjene malverzacije Ćurčićeve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović prošle noći u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević otkrila je i iznela tvrdnje o prevarama Ane Ćurčić. Naime, nakon 10 turbulentnih meseci, večeras će se odigrati Superfinale Zadruge 6, a Pašovićeva je imala potrebu da ispriča sve ono što je saznala o Ćurčićevoj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović

 

- Ona je pokušavala da dođe do Dejana, do Karića, ja sam odmah skontala i počela da je pljujem. Ona je pisala ljudima za koje zna da sam dobra da se zaustavim i da urgiraju da je ne pljujem. Meni su se ljudi žalili da ne mogu da je otkače. Ona da je bikla mudra, mogla je da uđe, svako ima pravo, ali da je rekla: "Slušaj, ušla sam da stvorim za sebe i svoju decu", ali da je pre toga ljude koje ne poznaje zvala i zvikala, lajvovi, grupe. Ona je tu samu sebe us*ala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 

- Ona je žena od 46 godina, a ne balavica. Imam poruke kako je smišljala plan da zaj*be produkciju za pare, da ih klepi za pare. Ja znam da je ona lično lično pričala da je Zvezdan mahao šortsem i kanapom onim je udario. Ona je meni veće zlo jer je spremna na sve. Ona govori da je prevarant i lopov, a dovela si ga kući. Kakva si ti majka? Kažeš da te ja maltretirao, a koje pare si trošila? On je krao i pljčkao, a ona to nije dirala? Ona je najbolju drugaricu Šmizlu prevarila za ozbiljne pare. Ona je veći prevarant i lopov od Zvezdana Slavnića - pričala je Ermina.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

08.06.2023 11:30

Ermina izmišlja i laže iz Austrije. Kao da ima svoje špijune u Srbiji.