MOKA KONAČNO PROGOVORIO O IZBACIVANJU ZVEZDANA I ANĐELE IZ ZADRUGE! Sinu spremio batine, pa potkačio Anu: Pokazala je pravo lice, više ne može da se izvadi! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić prvi put o diskvalifikaciji Zvezdana i Anđele, pa progovorio o Ani.

MOKA KONAČNO PROGOVORIO O IZBACIVANJU ZVEZDANA I ANĐELE IZ ZADRUGE! Sinu spremio batine, pa potkačio Anu: Pokazala je pravo lice, više ne može da se izvadi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Moka Slavnić izašao je na vikend iz bolnice, a u stanu ga je sačekao sin Zvezdan Slavnić sa ljubavnicom Anđelom Đuričić nakon što su hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz Bele kuće zbog nasilničkog ponašanja.

Iako najpre nije želeo da govori za medije, Moka je konačno dao svoj sud o celokupnoj situaciji.

- Deca u gladna, nisu navikla na kuvano, tako da moraju nešto kuvano da dobiju. Ovom mom sam spremio batine, a ovu da ugostim. Šalim se, dete se igralo i zaigralo se*si parti. Nisam razočaran, sve je to samo igra. Šteta, mogli su da uzmu koju kintu - rekao je Moka, pa potkačio bivšu snaju Anu Ćurčić koja je ostala u Zadruzi:

- Nemam ništa protiv Ane, ona i Zvezdan to treba da raščiste. Ona je pokazala svoje pravo lice i to je završena priča, više ne može da se izvadi nikada, ja još mogu tek mi je 74.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SRAMNO

27.05.2023 21:26

Od vas novinara.ŠTO JE ANDJA LJUBAVMICA ? I sa Anom je živeo kao što sada živi sa Andjelom. Onda je i ona bila ljubavnica .Nisu venčani ,nisu imali decu ,a i dokazuju da ga je varala. Zašto tolika mržnja i nipodaštavanje devojke? SRAMOTA !