ZVEZDAN TERA ANĐELU DA KRADE ZA NJEGA: Šok snimak iz Zadruge, kamere uhvatile ljubavnicu kako obavlja posao za Slavnića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić počela da krade za Zvezdana Slavnića po imanju!

ZVEZDAN TERA ANĐELU DA KRADE ZA NJEGA: Šok snimak iz Zadruge, kamere uhvatile ljubavnicu kako obavlja posao za Slavnića! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u Zadruzi odigrala se još jedna u nizu žurki, koju je organizovao Veliki šef, a ono što su kamere zabeležile sve je ostavilo u šoku. Naime, Anđela Đuričić pokazala je da je toliko sposobna za krađu, da je naočigled svih zadrugara, uspela da za Zvezdana Slavnića ukrade piće. 

Ovog puta na je Bilal Brajlović bio meta, budući da je Anđela od njega uzela pivo, misleći da je alkoholno. Ona je krišom otišla do radionice, gde je preturala po Bilalovim stvarima, te iskopala pivo. 

 

Odmah potom je otrčala do Slavnića, koji se veselio u disku i odnela mu njen plen. Međutim, Zveki je ubrzo shvatio da je njegova ljubavnica ukrala pivo, koje je bilo bezalkoholno, što ga je odmah razočaralo. 

Kamere su sve zabeležile, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. 

Kako je Anđela ukrala piće, možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vesna

24.05.2023 11:24

Strasnoooo,ima li kraja blamazama ove devojke …?

Sa

24.05.2023 11:32

Fuj! Odvratna devojka, pretura po tuđim stvarima i krade. Pokažite ovaj snimak da vidi Mića, Mikica i ostali zadrugari kako devojka sa " moralnim i vaspitnim kvalitetima" krade alkohol i kako zna gde će naći jer bi mi bila zanimljiva "odbrana" od strane Miće i Mikice (stručmjaka za emociju ). Ovo joj sigurno nije prva krađa u zaadruzi. Odvratna je, radi sve ono za šta je optuživala druge. Alkohol, tablete za smirenje i spavnje su odlična priprema za željenu trudnoću.