ANĐELA BEZ BLAMA I SRAMA: Voditelju pričala o svojim novim FETIŠIMA, udarila na PAKT Zvezdanovih bivših! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.05.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela smatra da je Ana neiskrena, tvrdi da se nikad ne bi družila sa njom kao Maja!

ANĐELA BEZ BLAMA I SRAMA: Voditelju pričala o svojim novim FETIŠIMA, udarila na PAKT Zvezdanovih bivših! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela

Anđela Đuričić, ljubavnica Zvezdana Slavnića, bila je prva takmičarka sa kojom je voditelj Marko Đedović sinoć obavio intervju u Šiša baru. Anđela je govorila o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i suparnicama Maji Marinković i Ani Ćurčić. Prvo je govorila o naprasnom raskidu sa Slavnićem i pomirenju nekoliko sati kasnije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Ja stvarno ne znam šta je bio problem. On u meni budi veliku emociju i ja ne mogu na svakih sedam dana, nisam ja robot. Tu krenemo da se raspravljamo i kaže mi da smatra da nisam trebala da komentarišem jer je on nervozan,a opet imam i ja svoje probleme i odnose međuljudske. Pri tom mu ja sa tim ne pravim nikakve probleme i on bez razloga kreće da bude bezobrazan i da mi izgovara neke reč i videla sam da je bolje ja da se sklonim. Kaže mi da mi je sve rekao samo kako bi me uvredio. Bilo mu je samo to što sam ja iskomentarisala kod Ivane i što sam iskomentarisala malu Valentinu koja me je ogovarala i haljinu Majinu. Uglavnom nije bilo problema oko mene. Onda je pričao sa Anom, ona mu daje neko pismo, ja gledam. Posle je došao do mene da razgovaramo i ja sam sutradan kod Drveta rekla da sve zavisi od toga kako se on postavi i on je svoju krivicu priznao. U stvari samo se problem sa Anom slomio na meni jer sam mu najbliža - rekla je Anđela.

Anđela je ubeđena da Ana i dalje voli Zvezdana, a to je zaključila zbog pesme "Zbogom, Ćelavi", koju je Ćurčićeva posvetila bivšem suprugu.

- Jako je talentovana, lepa je pesma, ali ja tu vidim silne emocije i to meni nije sramotno. Kontradiktorno je jako. Ona je rekla da piše pesme kad emocije prođu. Mislim da ga i dalje voli i to nije sramotno reći. Njena dela, ta pesma govori sve. Njoj je žao što ga i dalje voli. Ona nije iskrena osoba generalno, nju je sramota zbog svog prljavog veša koji je iznela o njemu. Zamisli da kažeš da voliš čoveka o kom si sve to iznela. Ona njega gleda, dobacuje mu, Maji je iz čista mira rekla "kur*o" dok je bila sa Zvezdanom. Meni je govorila da sam gutalica i smišljala nadimke, ali to ne jer zna kakva sam ja - pričala je Đuričićeva, pa je žestoko oplela po Maji i Ani.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Fejk, svako ima svoju korist. Ana time hoće da dokaže da nju Zvezdan ne zanima čim se ona druži sa nekim sa kim je Zvezdan spavao. Meni da je bilo kad prišla ja bih joj rekla da se skloni, kod mene to ne može. Maja je pijun sa kojim pokušava da dokaže ljudima da ga ne voli - istakla je ona.

Marko ju je na samom kraju upitao i za izlive ljubavi prema Zvezdanu, koje ona naziva unikatnima.

- Ja ne znam šta ja uradim u trenutku, samo mi dune spontano. Meni je to preslatko, upoznala sam novu sebe. I svaki deo tela volim, poljubila bih i pomazila. Uživam u tome što mu radim - zaključila je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading