NA ALEKS BAČENA CRNA MAGIJA? Monasi će joj čitati TRI PUTA MOLITVE na dan, nakon Zadruge ide u MANASTIR!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pod crnom magijom.

NA ALEKS BAČENA CRNA MAGIJA? Monasi će joj čitati TRI PUTA MOLITVE na dan, nakon Zadruge ide u MANASTIR!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Aleksandra Nikolić još uvek je ljuta na majku Slovenku koja ne prihvata njenu vezu sa Filipom Carem, a Slovenka ne krije da joj je pozlilo zbog ćerkinih reči i veruje da je na Aleksandru neko nešto bacio.

- Ovo je katastrofa! Opet mi je bila Hitna, išla sam ponovo do Urgentnog centra, ali su me opet vratili, tako da... Konstantno je tako! Ne znam šta je sa mojom Aleksandrom, ali ne ljutim se na nju - priča Slovenka i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić u suzama

- Ko plaća račune? Plaća Slovenka, sve plaća Slovenka, ali nije bitno to, sve pare koje mi je ostavila uložila sam u njen stan. Ona nije svoja, kada izađe, vodim je u manastir. Vidim ja koliko je sati kod nje, vidim šta je i kako je. A ona neka, neka priča, bitno je da ja znam kako je. Meni je žao što je ona došla u taj stadijum, duša mi se cepa, ali očistiće se ona od tog zla u manastiru, moraće da joj čitaju molitve po tri puta dnevno - govori ona ubeđena da joj je neko podmetnuo neko zlo:

Foto: ST/N. Mutić

Slovenka Nikolić

- To će joj objasniti moj monah kada je odvedem u manastir. Ja joj to reći neću. Imam jednog monaha u Rukumiji, to je manastir kod Požarevca, on ima 84 godine, on je za mene drugi patrijarh Pavle, tamo idem od kada se Aleksandra razbolela. On joj je pomogao, a sve što je poželela, majka joj je ostvarila, kada sam ostavila pevanje, išla sam da čistim! Ja komplekse nemam, ali ja sam zbog Filipa dobila i šećer, i pritisak, i masnoću. Retko koji dan sam normalna - zaključuje Slovenka za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

21.04.2023 15:55

maja ciganka baca vradybine svima pa i aleks