BUJANOVAC IM JE PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Šok ispovest Aleks Mime o ponudama koje je dobijala u Makedoniji, njena majka priznala sve detalje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put samo za kamere portala Republika.rs Aleksandra Nikolić o burnoj prošlosti, u bolnoj ispovesti o raku i majčinoj bolesti otkriva kako ju je otac tukao!

BUJANOVAC IM JE PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Šok ispovest Aleks Mime o ponudama koje je dobijala u Makedoniji, njena majka priznala sve detalje! (VIDEO)

Foto: Republika TV, Pixabay.com

Zadrugarka Aleksandra Nikolić proslavila se učešćem u rijalitiju, a samo za portal Republika u ispovest otkrila je najintimnije detalje o njenom životu. Njena majka Slovenka pristala je da bude deo našeg formata, a tom prilikom ispričale su sve o Aleksandrinoj prošlosti kao animir dame u Bujanovcu i kakve su ponude dobijale. 

 

 

O bivšem dečku koji ju je tukao!

- Moj bivši dečko se bavi kriminalom, zaljubila sam se u njega takav kakav jeste. On je želeo i pomogao mi je dosta. Pretio mi je kada sam izašla iz rijalitija, mama je njega zvala preko telefona, dok sam bila u rijalitiju! Njemu se učinilo da sam pogledala nekog dečka, onda mi je polomio telefon, izudarao me je. Nakon toga me je njegovo obezbeđenje pokupilo i odvelo, ja sam htela da iskočim iz auta, nikog ništa nije zanimalo, ostavili su me na granici, preskakala sam preko ograde i došla za Beograd - govori Nikolićeva.

Foto: Republika TV

Aleksandra Nikolić ispovest

 

Aleksandra Nikolić o Bujanovcu

I to sam saznala kada je ušla u Zadrugu! Nadam se da nikada više neće biti u takvoj vezi!

- Ja znam za par devojaka koje su radile to, ali samo što to nisu javno rekle. Te devojke su bile dobro obučene, urađene grudi, nos... Svašta su mi nudili, stan, svote novca, telefone, šoping da pokupujem sve živo, u Makedoniji sam dobijala te ponude, ali nisam pristajala na to - govori Aleksandra, a potom Slovenka dodaje da je i ona dobijala ponude:

Foto: Republika TV

Slovenka Lunis

 

- Ona ništa loše nije radila. Ja sam isto dobijala ponude, a dok druge su to iskorišćavale bolje od mene. 

Celu ispovest možete pogledati na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading