ZVEZDAN UDARIO ANU, PA JOJ PREVRNUO KREVET! Neviđeni TEROR Slavnića! Zadrugari skočili da pomognu Ćurčićevoj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Zvezdan Slavnić pobesneo je kada mu je bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić rekla da sa njim nikada više neće biti ni prijatelj ni partner i da jedva čeka da nastavi dalje - bez njega!

ZVEZDAN UDARIO ANU, PA JOJ PREVRNUO KREVET! Neviđeni TEROR Slavnića! Zadrugari skočili da pomognu Ćurčićevoj! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su razgovarali o svom odnosu, a Ćurčićeva mu je poručila da je svesna svega i rekla mu kako stoje stvari između njih dvoje.

Zvezdane, da ti objasnim jednu stvar... Ja nisam debil. Ja sam samo bila debil u nekim situacijama, jer sam te volela. U tim situacijama sve sam radila zbog tebe. Tebi to treba da bude jasno. Ja i ti više nikada nećemo biti ni zajedno, niti ćemo ti i ja ikada više biti prijatelji. Ja tvoj prijatelj ne želim da budem, jer si ti mene prodao i izdao. I sa tim ne treba da se nosiš tako što ćeš da lomiš po kući, tako što ćeš da skačeš, tako što ćeš da vičeš, tako što ćeš mene da dovodiš u situaciju da ja moram da sputam svoju bol i sve ono što sam ja proživljavala, da bi tebe sačuvala. Jer, to su moji nadljuski napori. Ti si umesto mene, našeg života, naše borbe, ulaganja para u nešto, kupovine nečega bez čega smo ostali, moje žrtve, mog čekanja tebe, mog svega što sam ti dala, izabrao da prodaš sve zarad jedne pi*ke. Sa njom si planirao sve ono što nije normalno da planiraš sa nekim koga znaš 20 dana. Zanemario si i sve ono prijateljsko, ako već govoriš da si tako veliki drug . rekla je Ana, a Zvezdan ju je pitao:

- A nisam?

Ana mu je rekla da su sada stvari drugačije nego pre.

Meni više nisi. Ti imaš svoje nove prijatelje. Ja sam ti bila tu kada nisi imao nijednog prijatelja, imao si samo mene. I pre nego štp si ušao u rijaliti imao si samo mene - rekla je Ćurčićeva, a Zvezdana su njene reči iznervirale pa se nadovezao:

- Vidi, sad ja tebi nešto da kažem. Cepaj care kako god misliš da treba!

Anu njegov stav uopšte nije dotakao i stavila mu je do znanja da baš to i namerava da uradi.

Naravno da hoću i to bez tebe. I to jedva čekam.

Kada je čuo ove reči, Zvezdan joj se uneo u lice, a zatim je gurnuo. Ana mu je odmah odbrusila:

- Vidi možeš da se zalećeš nekom drugom, meni se nećeš zaletati - rekla je ina, a Slavnić joj je zapretio:

- Nemoj da ti je*em mater! Nemoj da ti je*em mater u tri dana!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić preti Ani Ćurčić

Zvezdan je zatim došao da Aninog kreveta i počeo da joj baca stvari svuda po sobi, a kada je red došao na posteljinu, zamahnuo je čaršavom i iz sveg snage je udario u glavu.

Ana je počela da plače, dok ju je on podsećao da to nije uradio namerno.

Skote, stidi se sebe, dno ljudsko! - rekla mu je ona.

Zvezdan je zatim napustio prostoriju i izašao napolje kako bi prošetao, a Ana je za to vreme otišla u pušionicu i plakala.

On je nakon par minuta došao za njom, a društvo mu je pravio Miljan Vračević. Slavnić je napao Anu jer je "došla u rijaliti" i "zato što je zlo", a onda je rekao "Se*em se na tu ruku koja me je držala posle operacije" što je Anu potpuno slomilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zvezdan je Ani prevrnuo krevet kako ne bi mogla da spava.

Miljan je uspeo da ga ubedi da izađu napolje da prošetaju, ali već nakon par minuta Zvezdan se vratio u Belu kuću, popio vodu, prišao krevetu Ćurčićeve i prevrnuo ga! 

Zadrugari su skočili na njega i pokušali da ga zaustave, ali je bilo prekasno. Slavnić ja zatim mirno izašao iz prostorije, a ukućani su skočili da pomogunu Ani oko kreveta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dina

12.02.2023 12:22

Kakav idiot!

ana

12.02.2023 13:02

Ljudsko dno. Ko (kakav) profil) će večeras glasati za njega (za kriminal i nedela, za nekulturu i nevaspitanje, za agresiju, pretnje i bezobrazluk...? Ovaj čovek je bez kontrole i opasam je. Beži Anđela, isto ovo će i tebi raditi ako budeš sa njim u ljubavi. Spadi sebe i svoju porodicu od ove nadmene budale.

Bata

12.02.2023 16:04

Do sada je važilo pravilo da se za udarac dobija diskvalifikacija.

Kosač

12.02.2023 16:35

Bolesnici, još samo ubistvo da uživo prenosite i uspeli ste. DNO DNA!!!