ZVEZDAN GO KO OD MAJKE ROĐEN PRED ANĐELOM: Slavnić pokazao čime raspolaže, Crnogorka u šoku!

Autor:

Zadruga

14.12.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvzedan Slavnić se skinuo pred Anđelom Đuričić potpuno go!

ZVEZDAN GO KO OD MAJKE ROĐEN PRED ANĐELOM: Slavnić pokazao čime raspolaže, Crnogorka u šoku!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

U toku je zadatak ,,Sudbinske lisice" a među njima zadesio se i par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić. Podsetimo, gledaoci su birali parove, tako što su u anketi glasali koja bi najviše voleli da vide zajedno. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Tim izborom Anđela i Zvezdan su spojeni, odabrinom publike, a kako i ne bi, kada se dosta spekuliše o njihovom flerotvanju na imanju.

Večeras se Zvezdan toliko opustio pored Anđele, da se pored nje potpuno nag tuširao. Dok se Anđela šminkala za večerašnju emisiju, Zvezdan se sve vreme kupao i mazio po telu.

 

Podsetimo, spekuliše se i da je nevenčana supruga Ana, ostavila Zvezdana zbog cele afere koja se odigravala u Zadruzi, a nama ostaje da vidimo da li će Crnogorka uspeti da osvoji opakog momka sa ulice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nada

14.12.2022 20:22

"Čedna" Crnogorka sada udara i na zauzete, ljubi je majka "poštenu"!!! Mali ološ - frizerkica koja se ponaša kao da je doktorirala!!!!

Odgovori 12 10
Bilja

15.12.2022 07:46

@Nada - Nado Tisi bona Ljubomorna na Curu . Angelka je Cura Za primer .

Рада ЦГ

15.12.2022 19:18

@Nada - @Nada - Шта фали чедној Српкињи из Црне Горе? Анђела је примјер лијепо васпитане дјевојке, пристојне, донстојанствене, нормалне, природне... за разлику од других. Није нафурана силиконска дроца и спонзоруша, као остале, које ту опстају преко оне ствари, показују колико су просте, скандалозне, разуздане, неморалне, немају образа ни стида. Такве се и траже за овакав ТВ формат. Што је више свађа, секса, скандала, већа је и гледаност.

Caca

15.12.2022 00:39

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!