NEVENČANA SUPRUGA ZVEZDANA SLAVNIĆA SE PRVI PUT POJAVILA: Ana izgleda kao milion dolara, svi gledaju u ovaj detalj!

Autor:

Zadruga

11.12.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića izgleda kao milion dolara.

NEVENČANA SUPRUGA ZVEZDANA SLAVNIĆA SE PRVI PUT POJAVILA: Ana izgleda kao milion dolara, svi gledaju u ovaj detalj!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić jedan je od zapaženijih takmičara rijalitija ,,Zadruga 6", a mnogi se pitaju kako izgleda njegova nevenčana supruga Ana, sa kojom je preko dve decenije u ljubavi.

Ana i Zvezdan prošli tu najteže trenutke zajedno u životu, ali se ona nikada nije pojavljivala u javnosti. Sada se pojavila prvi put njena fotografija, po kojoj možemo zaključiti da je Ana u treningu i da izgleda kao milion dolara.

Republika

Foto: Instagram.com

Ovo je supruga Zvezdana Slavnića, Ana

 

Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Podsetimo, Aleksandra je počela da flertuje sa Zvezdanom, davajući mu do znanja da joj se dopada, ali potom je ušao Filip Car i sve je to palo u vodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Republikanac

13.12.2022 01:28

Respekt za Anu i nemoj da dozvolis da ti bilo ko i bilo sta poremeti odnose sa Zvezdanom. Glavu gore i reci cu ti jednu isrenu iz iskustva .Covek poput Zbezdana je mnogo emotivan i pun iskrene ljubavi prema osobi koja ga toliko dugo zadrzi pored sebe samo svoje emocije ne pokazuje puno u javnosti jer se smatra da je tu naj ranjiviji a to ne zeli ni po koju cenu da pokaze zbog toga sto smatra da ima neprijatelja koji bi tako otkrili njegovu bolnu tacku a to ne zeli jer te tako stiti od svih losih osoba i od zla.