FILIP CAR UNEO INFORMACIJU U ZADRUGU 6, A TIČE SE ALEKS I DEJANA: NIkolićeva prebledela od brige, načula da ju je Dragojević OSTAVIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksadra Nikolić načula da Filip Car priča da ju je Dejan ostavio

FILIP CAR UNEO INFORMACIJU U ZADRUGU 6, A TIČE SE ALEKS I DEJANA: NIkolićeva prebledela od brige, načula da ju je Dragojević OSTAVIO! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutic, Nebojsa Mandic, E-stock

Aleksandra i Dejan

Nakon što je saznala od Marije Kulić da je Dejan Dragojević ostavio, što joj je, kako Kulićeva tvrdi, saopštio Filip Car po ulasku u "Zadrugu 6", Aleksandra Nikolić je rešila da se suoči sa njima za crnim stolom. 

- Meni je Marija malopre rekla da je Car uneo informaciju da je mene Dejan ostavio - rekla je Aleks.

- Svi pričaju po kući o tome - dodala je Miljana.

- Ja sam inače poznat po tome da tračarim - bio je ironičan Car.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Ja ne verujem, mislim da bi mi rekao tako nešto da je tako. A majke mi ti kažem, rekla je da si mi rekao - dodala je Aleks.

- I da jeste i da nije, moj savet ti je da nastaviš da se držiš principa - ustala je Marija.

- Ja ne verujem u te budalaštine, mislim da bi mi rekao to Filip. A što se Bebice tiče, mislim da se uplašio Miljaninih pitanja, jer ona najviše sumnja u njega. Tih pitanja o odnosu sa Marijom, a i Zola kad bi postavio par pitanja, pogodio bi u metu - rekla je Aleks.

- Bebica se verovatno uplašio svih pitanja vezano za život, porodicu, finansije, status. Mislim da se više tu Marija uplašila - ustao je Car.

- Ti bi ga voleo za zeta sa tim osobinama - dobacila je Marija.

- Ne bih ga voleo ni za komšiju. Marija se uplašila da se na tom poligrafu ne utvrde neke insinuacije, a Bebica je jedva dočekao da ne bude poligrafa - dodao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading