Aleksandra Subotić u PRAZNIČNOJ atmosferi otkrila kako proslavlja Uskrs: Sve je TRADICIONALNO, kako i treba da bude!

Autor: A.D.

Zadruga

22.04.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otkrila kako proslavlja praznike.

Aleksandra Subotić u PRAZNIČNOJ atmosferi otkrila kako proslavlja Uskrs: Sve je TRADICIONALNO, kako i treba da bude!

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić uživa van rijalitija okružena svojom porodicom, sa svojim partnerom i decom koja je ispunjavaju, te ne krije da se i zbog njih izuzetno raduje predstojećim praznicima.

- Ja jedva čekam da proslavimo Uskrs, farbam jaja danas i u nedelju da slavimo. Deca se jako raduju i ja to volim onako sve tradicionalno, kako sve i treba da bude, volim da bude lepa trpeza, ukrašeno zečići... Sve jako volim - kaže Aleksandra koja otkriva kakva su njena srećanja na Uskrs:

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić o praznicima

- Oduvek sam se radovala, to je nama ostalo još od kad smo bile male, donosili su nam Kinder jaja, zečiće, farbali smo svi zajedno jaja, išli smo na pijacu, mama nas je vodila, kupovali sve što treba i onda su nama kao deci puštali na volju da biramo šta želimo i kako će sve to da izgleda. Uvek smo to gajili tako, u Kaluđerici je to malo drugačije, nije kao u gradu, okupe se deca, pa menjamo jaja i svemu tome puno značaja pridavali.

Republika

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić sa Pecom i decom proslavlja Uskrs

Aleksandra je u duhu praznika, svima poželela puno sreće.

- Želim svima da lepo provedu praznike, da uživaju sa svojim porodicama i da budu srećni i veseli i da uživaju u vašim naslovima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading