Miljanin dečko ima TAKTIKU u Zadruzi? Kulićeva sigurna: "Bebica će svima da izađe na nos!" Nišlijka LJUBOMORNA na Deniz! PLJUŠTE UVREDE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.03.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić najavila da će njen dragi Nenad Macanović tek postati zverka u Zadruzi 5, a njena ljubomora je prvo zahvatila Deniz Dejm.

Miljanin dečko ima TAKTIKU u Zadruzi? Kulićeva sigurna: "Bebica će svima da izađe na nos!" Nišlijka LJUBOMORNA na Deniz! PLJUŠTE UVREDE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 U Belu kuću se u subotu veče uselila rijaliti zvezda Miljana Kulić i to ni manje ni više nego sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem, kojeg čuva od zadrugarki. Temperamentna Nišlijka je zbog Nenada došla u sukob sa Slovenkom Deniz Dejm.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Nenad Macanović

Danas si ljubomorisala Nenadu zbog Deniz, zašto? - pitao je voditelj Miljanu.

- Deniz je rekla da bi ga o*alno zadovoljila, a on se na to smejao. Ja sam ga pitala na šta bi ličilo to da kaže za mene Karić ili Dragojević. On mene stavio u krevet i izašao napolje. Ja zamolim Matoru da me doveze do vrata i vidim njega pored Deniz... Danas sam burno odreagovala, trebao je samo da se skloni da ne bude povoda za nekom pričom, ja neću da preživljavam neke situacije - pričala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić se svađa sa Deniz Dejm

- Ja nisam rekla da ću ga oralno zadovoljiti. Ja to nisam rekla, oni se sprdaju sa mnom, ja sam došla u društvo bio je Bebica, Sandi, Miki i ja sam otišla sa Janjušem i Miki da li hoću da sednem i ja sednem - ispričala je Deniz Dejm.

- Momak je sve ostavio da bi ušao ovde sa mnom. Ovi ljudi ovde su za sprdnju, Deniz je hodajuća sprdnja, degenerici... - vređala je Miljana.

- Ako sam ja hodajuća ti si vozajuća sprdnja - uzvratila je Deniz.

- Devojko ti si bolesna, moram da kažem i za Nevenu, da je pratila mene na Instagramu koji sam ja prodala, ona je mene pratila na starom profilu, ja sa fanovima ovde neću da razgovaram. Kada se Nenad uhoda ovde svima će Bebica da izađe na nos - pričala je Miljana.

Foto: Printscreen/KlikTV

Nenad Macanović, dečko Miljane Kulić

- Ovde može da priča ko šta hoće, Miljana zna kakve ja prijatelje imam napolje, Deniz ne liči ni na šta - rekao je Nenad.

- Đole je željan tvrdog ku*ca, komentariše me, a ne zna ništa - udarila je Miljana i na Đoleta Kralja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đole Kralj se prepire sa Miljanom Kulić

- Kada je bila ta sveta subota, Nenad čim je ušao u kuću je pogledao prvo u Deniz, Deniz je rekla da je on prava muškarčina - ispričao je Đole.

Voditelj je reč dao Sanji Grujić.

- Nema ovde trougla, Deniz je napravila malu šalu, nije ovo zanimljivo. Ja Miljani i Nenadu želim svu sreću - rekla je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading