MILICA KEMEZ NA UDARU SAJBER NASILJA! Bivša zadrugarka OČAJNA, proganja je MANIJAK godinama: UŽASNUTA SAM!(FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Milica Kemez se požalila na svom Instagram nalogu da se već tri godine bori sa sajber manijakom.

MILICA KEMEZ NA UDARU SAJBER NASILJA! Bivša zadrugarka OČAJNA, proganja je MANIJAK godinama: UŽASNUTA SAM!(FOTO)

Foto: printscreen

Vicešampionka Zadruge 4, Milica Kemez, požalila se svojim fanovima na Instagram nalogu da ovih dana prolazi kroz jako težak period.

Republika

Foto: printscreen

Milica Kemez

Naime, Milica godinama ima problem sa jednim fanom koji je očaran njom. On je bivšoj zadrugarki slao raznorazne poruke, slike, komentarisao joj sve, a onda je prešlo granicu pristojnosti. Milica ga je tada uklonila sa društvenim mrežama, a on je tada počeo da je uhodi, kreira lažne profile, organizuje linč, objavljujedezinformacije i slično, prenosi Pink.

Republika

Foto: youtobe/ Zadruga Official

Milica Kemez

- Užasnuta sam ljudskim, da ne kažem neljudskim potezima. Čovek koji me bukvalno proganja već tri godine, bio je moj opsednuti fan, a onda je sve prešlo u patologiju. Pisao mi je poruke izuzetno neprijatnog sadržaja, vređao me, izmišljao razne priče o meni od toga gde sam, šta sam, čime se bavim i slično. Čovek je bukvalno organizovao lažne profile, skupio nazovi hejtere koji sada bukvalno vode hajku na mene. Blokirala sam šta sam mogla kako se bih imala priliku da gledam sve to ali je napravio milion lažnih profila sa kojih me uhodi. Ljudi koji me vole mi svakodnevno šalju sve što kalja moje ime i sve njegove lažne profile koje vredno prijavljuju. Ne proganja samo mene već i Boru, moju sestru... Strašno. Nisam neko ko se vuče po sudovima ili policiji, ali ako se ovo nastavi moraću da reagujem. Želim da apelujem ovim putem, kako bi se stopiralo to 'sajber nasilje', da se oni koji treba pozabave tim, kako ne bi bilo raznih posledica, a videli smo kako to može da se završi - kaže Milica za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Kemez

U nastavku teksta možete videti samo jedan od mnogih primera poruka koje Kemezova godinama dobija od svog nasilnika.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milica Kemez, dopisivanje sa manijakom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading