DEJAN ME JE IZDAO... David Dragojević SLOMLJEN, prvi put nakon što mu se brat POMIRIO sa Dalilom, uputio reči koje BOLE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević podelio je sa pratiocima fotografiju koja će vas naterati na suze.

DEJAN ME JE IZDAO... David Dragojević SLOMLJEN, prvi put nakon što mu se brat POMIRIO sa Dalilom, uputio reči koje BOLE! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink

 

David Dragojević, nakon što mu se brat Dejan Dragojević pomirio sa najpoznatijom preljubnicom Dalilom Dragojević nije oglašavao sve do sada. Naime, na Instagram profilu David je objavio fotografiju iz porodičnog doma, a tom prilikom svim pripadnicima katoličke veroispovesti čestitao je Božić. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Između ostalog spomenuo je i brata Dejana, koji ove godine neće biti sa porodicom na okupu, kao i mnoge prethodne, dok je bio u braku sa Dalilom. Međutim, David se nada da će se od sledeće godine sve promeniti i da će mu brat Dejan pružiti ruku pomirenja, iako je on nekoliko puta do sada istakao kako se to neće desiti. 

Republika

Foto: Instagram.com

David Dragojević Instagram

 

- Srećan Božić svima koji slave danas! Nadam se da ćemo sledeće godine svi biti na okupu posle nekoliko godina. Suki i Deki ovaj put ste izdali. Ali neka popicu ja koju za vas pa da sledeće godine otvaramo paketiće ispod jelke! Voli vas David - napisao je David na svom Instagram nalogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (0)

Loading