PRELJUBNICA OPLELA PO PORODICI: Dalila izvređala SESTRU, pa donela VAŽNU odluku o životu u Zadruzi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.11.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević nije krila da je besna na svoju sestru koja joj nije poslala stvari, a potom je istakla da će se vratiti u spavaću sobu, jer joj je izolacija, kako govori, dosadila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević besna

 

Dalila Dragojević tokom prošle noći izašla je na trenutak sa žurke kako bi udahnula malo svežeg vazduha, a tom prilikom je srela ljutu rivalku Irmu Sejranić, sa kojom je izuzetno lepo popričala, pa je delovalo kao da su njih dve zakopale ratne sekire. 

Preljubnica Dalila se sve vreme jadala i žalila Irmi na trenutnu situaciju, pajoj je saopštila konačnu odluku o tome da će se vratiti u spavaću sobu iz izolacije, gde vreme provodi sa Filipom Carem, jer kako je istakla, dosadilo joj je. Međutim, ono što je zanimljivo, što u njenom govoru Dragojevićka je sve vreme pričala u jednini i nije spominjala Filipa, pa je to izazvalo sumnju da joj je baš on dosadio. Potom je Dalila oplela po njenoj porodici, jer joj nisu poslali sstvari koje je ona očekivala da će joj stići. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević ljuta na sestru

 

- Irma, poželela sam da izađem, da gledam neke druge ljude i face. Ovo je sve... - pričala je Dalila.

- Dosadni su. Što Matoroj ne kažeš da je lisica, kad sve vidiš kao i ja? - istakla je Irma.

- Neka je, uživa - dodala je Dragojevićka.

- Sledećeg utorka ću se napiti, ako budem imala para. Reci Matoroj, onda je šupak ako joj ne kažeš - rekla je Irma.

- Odlučila sam, sutra se vraćam u spavaću, ne mogu više da budem u izolaciji, smara me, živim kao pacov. Hoću širinu, da mi je sve na dohvat ruke. Znaš šta, treba biti loš prema ljudima, kad si dobar, koriste te svi. Ako me nešto ubija, to je kad osetim da me neko koristi. Nemoj da me koristiš - istakla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga

 

- Ko te koristi, pa si se upalila? Znam ja - pitala ju je Sejranićeva.

- E... Ali neka, ima osam meseci, tek će se pokazati. Znam da sam sama na svetu i ne plašim se ničeg. Zamisli da sestra nije u stanju da mi pošalje dukseve, stvari... Šta sam njoj uradila... - odgovorila je Dragojevićka.

- Poslaće ti - rekla je Irma.

- Ali to je baš ružno - dodao je Bane Đokić.

- Kad si u Zadruzi, zavisiš od ljudi, da li će da ti bude uneto nešto. Misliš da me ne boli? Ali to neću nikad pokazati. Ali nemoj da me ostavljaš kad sam ja na cedilu nekom... Barem neki znak pažnje, nešto... Ali neka... Irma, veruj mi, izvući ću se iz ovoga. Ovde mogu da budem najgora, ali videćete ko ću da budem napolju. Ja verujem u sebe. Nek me svi ostave - dodala je Dalila.

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading