OVO SMO SVI ČEKALI! Nakon što se Tara POKAJALA zbog veze sa njim, konačno se oglasio Ša, a reči koje joj je uputio će je ZABOLETI!

Autor:

Zadruga

30.10.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nernad Aleksić se kona;no oglasio i svima stavio do znanja, kakvo mišljenje ima o nekadašnjoj ljubavi Tari Simov.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Nenad Aleksić i Tara Simov

Ljubavni odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša obeležio je rčetvrtu sezonu najpopularnijeg rijalitija Zadruge. Njihova veza počela je jako burno, te su oni neretko trpeli pritisak, kako od milionskog auditorijuma, tako i od ukućana, a mlada zadrugarka dobile je epitet preljubnice jer je rasturila brak Nenadu Aleksiću.

Simova je u "Zadrugu 5" ušla sa željom da pokaže svoju drugu stranu, nadajući se da više neće imati emotivne slomove. Međutim, ono što ju je totalno poremetilo je to što se našla u istom prostoru sa svojim bivšim dečkom iz "Zadruge 3", Matejom Matijevićem, te je svima zapalo za oko da su duboke emocije i dalje prisutne, a reper je totalno pao u drugi plan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara i Mateja

 

Sada je konačno nakon što se bura stišala i Nenad progovorio o svemu, te je istakao da je Tara kriva za njihov raskid:

- Istina je da naša veza nije mogla da uspe zato što je ona uvek volela Mateju, što se i dokazalo sada u "Zadruzi 5" - započeo je Ša izlaganje za Pink, pa nastavio:

- Samo mogu da kažem da sam ja u vezi bio ispravan 100% i da mi je drago da se konačno vidi u čemu je i u kome uvek bio problem. Tara u suštini nikad nije znala šta hoće, mada, eto, sve to mogu da pripišem njenim godinama. Želim joj sreću u "Zadruzi", to svakako, i da prođe što lakše kroz svaki mesec proveden tamo - istakao je reper za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vuk

30.10.2021 12:04

Tara će pare da zaradi, u kockarnici da obrne pa će da mu "vrne".

Vera

30.10.2021 13:32

Neka Ša pripremi 50.000 evra. Tara uskoro beži.

Odgovori 13 0