VODITELJKA JE GLUPAČA: Gledalac isprozivao Dušicu Jakovljević, U STUDIJU MUK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.08.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević bila je domaćin emisije ''Narod pita'', a u jednom trenutku pored zadrugara, naišla je i ona na kritike. Naime, gledalac je pozvao i direktno njoj se obratio sa komentarom koje je sve iznenadio, ali je Dušica odgovorila jasno, kratko i u svom stilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević doživela neprijatnost u emisiji

 

Još jedna emisija ''Narod pita'' emitovana je sinoć, a gosti su bili Čorba i Fran dok je emisiju vodila Dušica Jakovljević, koja je u jednom trenutku i sama bila na ''meti'' gledalaca.

Naime, nakon što se jedan od gledalaca uključio u program i izneo svoje mišljenje o takmičarima ''Zadruge 4'', Dušica je upitala: 

 

 

- Šta Vas je navelo da nam se javite? - pa dobila odgovor kom se nije nadala.

- Glupača voditeljka je tako slatka, nemam pojma kako se zove, a nije ni bitno - rekao je gledatelj, a Dušica je iznenađeno odgovorila:

 

 

- Dušica Jakovljević i sve sam samo ne ovo prvo što ste rekli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VamoTamo (@cavke_vamo_tamo)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
OD

16.08.2021 10:15

Ne, nije u pravu gledalac...Pamet samo sipa iz tebe..Majko moja mila...

Vasar Tastine

17.08.2021 04:49

Ne pomaze cak ni izreka Vinstona Cercila ispod njene slike. Ko moze da poveze voditeljku sa tim. Da ima mozga ne bi bila voditeljka na Pinku. Uostalom, dovoljno je videti njen tresh autfit, a tek kada progovori. Medjutim naziv emisije ne treba da bude narod pita vec utakmica ko vise vredja, narod ili gosti.Najnizi moguci nivo emisije koju treba zabraniti pod hitno.