Isplivali novi detalji iz života Biljićeve i Panića! NADEŽDA: Tomi sam trudna prala noge! TOMA: Ona je majka-monstrum!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Toma Panić zaratili su ponovo u emisiji "Radio Amnezija", gde je ona otkrila da mu je trudna prala noge jer on nije mogao da se savije od debljine.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti-par se ne smiruje već danima i svako malo ispliva neka nova skandalozna pikanterija iz njihovog života iz spoljnog sveta. Ovog puta pevačica je uletela u prostorije gde su voditelji bili Bora Santana i Nenad Aleksić Ša, prekinula Tomino izlaganje i počela da ga napada:

- Ono što ste videli od Cara prema Mini ja sam to doživljavala svako veče. On je bio pijan, a ja trudna. On nema emocija odavno, nego je kalkulisao jer mu je mama rekla da treba da bude sa mnom. Tako se ponašao da ga je sramota da idem s njim jer sam upadala u muške priče. Trebalo je da budem fikus i da samo sedim, da budem dama kakvom si hteo da me napraviš, a kada ti budeš gospodin, biću dama. Molila sam te da smanjiš kilažu i ostalo, uvek sam bila na tvojoj strani, nego pričaš sve najgore o meni. Terala sam te da ideš u Kinu jer sam znala da to radiš dobro.

Toma: Ona je gledala mene, a ne dete. Zapostavljala je sina

Toma je zbog nje napustio emisiju, ali joj je pre toga odbrusio:

- Pričaj sve i svašta o meni, problem je samo što je ona pokušavala da me spusti kad god je mogla. Ona je gledala mene, a ne dete. Kakva je to majka? Zapostavljala je sina.

Nadežda: Moja majka više pati za tobom nego za mnom, a tvoja mene pljuje. Nećeš videti ni dete ni mene, dva policajca će stajati ispred kuće

Međutim, Nadeždina je ipak bila poslednja.

- Treba da kaže da sam ga podržavala, trudna sam mu prala noge jer nije mogao da se savije od kilaže. Umrla bih za tebe, poginula, volela sam te kao boga. Tvoja majka se šminka, ide po kafićima, a moja mene gleda ovakvu. Jesi srećan sada? Svima ću da pokažem za to što pričate da lažem. Moja majka više pati za tobom nego za mnom, a tvoja mene pljuje. Nećeš videti ni dete ni mene, dva policajca će stajati ispred kuće - po ko zna koji put mu je obećala pevačica.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda opet nasrnula na Panića!

Nakon što ju je Toma Panić stavio u krevet da bi se odmorila, Nadežda Biljić je ubrzo ustala i vratila se u dnevnu sobu, gde je fizički nasrnula na bivšeg vanbračnog supruga. Došla je do njega dok je večerao i pokušavao da je smiri, međutim, sve je kulminiralo guranjem i međusobnom raspravom ovo dvoje zadrugara. Nakon što je obezbeđenje sklonilo Nadeždu od Panića, Lepi Mića se obrušio na nju, gde su jedno drugom uputili niz opaski i psovki.

- Ti si sve radila da bi imala ovakvog frajera posle onih svih kakve si imala pre mene - dobacio je Panić.

- Ti si mi rekao da je Luna bolja od mene, a onda si, kada smo gledali spot, pitao koja je Kneževa ćerka, da znam koja je! Alkoholičaru jedan propali - zaključila je Nadežda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading