ISPLIVALA ŠOKANTNA ISTINA! EVO sa kim je Anabela bila u vezi iz porodice Karić, odlepio za njom, dolazio iz Moskve da je vidi!

Autor: Alo.rs

Zadruga

27.04.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas pre braka sa Andrejem bila je sa jednim članom porodice Karić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Učesnica rijalitija "Zadruga" Anabela Atijas je, po rečima njenog bivšeg muža Gagija Đoganija, imala buran ljubavni život, spominjao je fudbalere i pevače sa kojima je imala nešto, ali malo ko se seća njene ljubavi sa naslednikom imperije Karić.

Naime, nakon što je raskinula veridbu sa manekenom Mladenom Radulovićem, ona je 2011. godine počela ljubavnu vezu sa Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, sinom Olivere Nedeljković, rođene sestre braće Karića.

Javnost je tada pisala da je Lunina majka potencijalna snajka porodice Karić i da je Saša, koji je već imao jedan brak iza sebe, spreman da ponovo uplovi u bračne vode sa pevačicom za kojom je odlepio.

Anabela se sa njim pojavljivala na svim mogućim naslovnim stranama, nisu krili ljubav, zaljubljenost i koliko su srećni.

Nažalost, veza nije krunisana brakom, a njih dvoje su raskinuli posle nekog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading