GLUMICA IMA TEŠKU DIJAGNOZU: Morala je na hitnu OPERACIJU, konačno se oglasila!

Autor:

Zabava

20.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivia Mun podelila detalje nakon dijagnostikovanog raka dojke!

GLUMICA IMA TEŠKU DIJAGNOZU: Morala je na hitnu OPERACIJU, konačno se oglasila!

Foto: Credit: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Olivia Munn nedavno je podelila svoje emotivno putovanje nakon što joj je prošle godine dijagnostikovan rak dojke. U iskrenom intervjuu za magazin People, otkrila je početni šok i borbu koju je imala kada je prvi put videla sebe nakon što je prošla kroz dvostruku mastektomiju. 

- Bila sam potpuno slomljena kada sam se prvi put videla. Bilo je neverovatno teško - izjavila je Munn.

Munn je takođe otkrila da je razmatrala da li da se podvrgne dvostruko mastektomiji, ali je na kraju bila zahvalna na prilici da se bori. Izrazila je zahvalnost svojim lekarima i istakla važnost očuvanja delova sebe koje je mogla.

Nakon što je rodila sina, Malkolma Hiepa, krajem 2021. godine, Munn je otkrila strah koji je doživela razmišljajući o svom detetu i kako će saopštiti vest svom partneru, komičaru Džonu Maleneju. Priznala je da se osećala uplašeno, ali je na kraju poslušala savet svoje unutrašnje glasine, koja ju je podstakla da posluša lekare i fokusira se na izazovnu bitku koja je pred njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Munn, najpoznatija po svojim ulogama u seriji "The Newsroom" i filmovima poput "X-Men: Apocalypse" i "Ocean's 8", prvo je podelila vest o svojoj dijagnozi na Instagramu, nadajući se da će pružiti utehu, inspiraciju i podršku drugima koji prolaze kroz slična putovanja. Takođe je detaljno opisala svoj proaktivni pristup zdravlju, uključujući genetsko testiranje i mamografiju, ističući neočekivanu prirodu svoje dijagnoze uprkos negativnim rezultatima testova na različite gene povezane sa rakom.

Detalji o njenom intenzivnom lečenju i procesu oporavka, Munn je priznala neprocenjivu podršku svog lekara, koji je igrao ključnu ulogu u otkrivanju rizika od raka dojke i na kraju "spasavanju njenog života". Uprkos fizičkim i emocionalnim izazovima, ostala je odlučna da održi osećaj normalnosti za svog sina, ističući potrebu da se nose sa najtežim trenucima pre nego što je javno podelila svoje iskustvo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading