OPSESIJA SLAVNIM PEVAČEM ODVELA MIRU IZA REŠETAKA! Poslala mu 8.000 pisama za mesec dana, on IZLUDEO!

Autor:

Zabava

19.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je priznala na sudu!

OPSESIJA SLAVNIM PEVAČEM ODVELA MIRU IZA REŠETAKA! Poslala mu 8.000 pisama za mesec dana, on IZLUDEO!

Foto: shutterstock

Heri Stajls

Brazilka Mira Karvaljo (35) toliko je opsednuta britanskim pevačem Herijem Stajlsom, nekadašnjem članom grupe One Direction, da ga je obasipala pismima, čestitkama i komentarima od kojih je muzičar izludeo!

Mira je Hariju slala pisma, čestitke za venčanje, a zbog toga što je poslala čak više od 8.000 pisama za samo mesec dana, Brazilka je završila u zatvoru, piše "The Sun".

"Luda" za muzičarem Brazilka je čak napuštala svog partnera i odlazila u London ne bi li bila bliže Heriju.

Muzičar je morao da reaguje, pa je Mira na sudu priznala krivicu za uhođenje, te je osuđena na 14 nedelja zatvora.

Heri je bio stvarno potresen. On samo želi nastaviti normalno, ali to je, naravno, zabrinjavajuće za njega, njegovu porodicu i njegov tim - naveo je izvor blizak Stajlsu.

Njoj je zabranjeno da prilazi Stajlsu čak 10 godina i da prisustvuje bilo kom događaju, odnosno koncertu, na kojem je on.

Podsetimo, obožavalaci pomenute grupe svojevremeno su bili poznati po preterivanju koje se graničilo sa uhođenjem, pa su tako jednom čak hakovali sigurnosne kamere na londonskom aerodromu kako bi videli svoje idole.

One Direction je irsko-britanska grupa osnovana 2010. godine, a nastala je tako što se poznata petorka - Lijam Pejn, Najal Horan, Zejn Malik, Luj Tomlinson i Heri Stajls, ponaosob predstavila na takmičenju Iks faktor iste godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading