ZA DVA SATA IZGORELA CELA VILA: Otkriven uzrok strašnog požara, majka poznate manekenke obelodanila NOVE DETALJE!

Autor:

Zabava

19.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kara Delavinj u požaru ostala je bez doma u Los Anđelesu!

ZA DVA SATA IZGORELA CELA VILA: Otkriven uzrok strašnog požara, majka poznate manekenke obelodanila NOVE DETALJE!

Foto: PRofimedia,Daily mail

PRofimedia,Daily mail

Vatrena stihija nedavno je progutala luksuznu vilu supermodela Kare Delevinj u Los Anđelesu, dok je ona bila u Londonu. Ova dramatična situacija duboko je pogodila manekenku, a njeni roditelji Pandora i Čarls su za strane medije otkrili uzrok požara. Otac manekenke je istakao da je došlo do problema s elektro instalacijama, koje su izmakle kontroli zbog snažnog vetra, dok je majka istakla koliko je njihovoj kćerki vila značila.

Karina vila od 6.650 kvadratnih stopa je buknula u plamen 15. marta oko 4 sata ujutru. Vatra je zahvatila jednu prostoriju pa proširila na potkrovlje, dovodeći do urušavanja krova. Požar je trajao oko dva sata, a jedan vatrogasac i jedan prolaznik su zadobili povrede usled dima.

 

 

Karina majka, Pandora, je istakla koliko je vila značila njenoj kćerki. Vila je bila centar Karinog života, mesto koje je ona uredila i smatrala svojim domom. Nakon ovog tragičnog događaja, naslednicima nije nimalo lako, jer je vila predstavljala njihovu sigurnost i udobnost.

- Nastao je problem s elektro instalacijama, a tamo je izuzetno vetrovito... - kratko je izustio on, na šta se njegova supruga nadovezala rečima kako im naslednici sad nije nimalo lako, jer je tu kuću smatrala svojim domom.

- Tu joj je bilo sve. Ona ju je podigla, uredila, ceo njen život bio je tu... - izjavila je potom Pandora.

Republika

Foto: instagram.com

Manekenka na društvenim mrežama podelila sliku svojih mačaka nakon požara

Izuzetno važna informacija je da su Karline mačke preživele požar, što je bio veliki olakšanje za modela. Ona je izrazila duboku zahvalnost svima koji su pritekli u pomoć u ovoj teškoj situaciji.

Ova tragedija je duboko potresla Karu Delevinj i njenu porodicu, ostavljajući ih sa gubitkom voljenog doma. Ipak, njihova zahvalnost za spasenje mačaka i podrška koju su dobili od ljudi oko njih predstavljaju svetlu tačku u ovom teškom periodu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading