OVO JE DASA KOJI JE ZALUDEO SVET: Osvojio prestižnu nagradu, a svi komentarišu fotke u DONJEM VEŠU - razveo se, pa smuvao poznatu pevačicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo Holivud bruji o Džeremiju Alenu Vajtu, koju je pokupio simpatije publike i kritičara!

OVO JE DASA KOJI JE ZALUDEO SVET: Osvojio prestižnu nagradu, a svi komentarišu fotke u DONJEM VEŠU - razveo se, pa smuvao poznatu pevačicu! (FOTO)

Foto: INSTAGRAM/JEREMYALLENWHITE

Sinoć je popularni holivudski glumac Džeremi Alen Vajt drugu godinu zaredom osvojio nagradu "Zlatni globus" za najbolju mušku ulogu u televizijskoj seriji, u kategoriji mjuzikl ili komedija. Vajt je potpuno očarao publiku i kritičare tumačeći šefa Karmena Bercata u seriji "The Bear".

 

 

Popularni glumac ima 32 godine, dolazi iz Bruklina, a školovao se za plesača - učio je džez ples, step i balet, a sa 14 godina odlučio je da postane glumac. Prve uloge bile su mu u filmu "Beautiful Ohio" i seriji "Conviction", a veću slavu dobio je tumačeći lik Lipa u seriji "Shameless".

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Džeremi Alen Vajt

Njegova višestruko nagrađivana uloga u seriji "The Bear" donela mu je planetarnu popularnost, a kako bi se pripremio za nju, išao je na časove kuvanja u Institutu za kulinarsku edukaciju. 

 

 

Džeremi je bio u braku sa glumicom Edison Timlin, sa kojom je dobio dve ćerke, jednu rođenu u oktobru 2018. godine, drugu u decembru 2020. godine. 

Džeremi je privukao veliku pažnju kad je stupio u vezu sa španskom pevačicom Rosalijom. Prve glasine o njihovom odnosu krenule su u oktobru 2023. godine, nakon što su uhvaćeni kako kupuju cveće zajedno na jednom marketu. U decembru su odlučili da javno pokažu da su u vezi tako što su se držali za ruke u javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision

Rosalija

Džeremi je privukao veliku pažnju kad se nedavno slikao za kampanju donjeg veša svetski poznatog brenda "Kelvin Klajn" i tada je svet dobio priliku da vidi njegovo izvajano telo, mišiće i tetovaže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading