PEVAČU PREMINULA SUPRUGA: Pronađena MRTVA u kući, on potpuno RAZOREN!

Autor:

Zabava

08.01.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga slavnog pevača pronađena mrtva u kući, imala je samo 45 godina!

PEVAČU PREMINULA SUPRUGA: Pronađena MRTVA u kući, on potpuno RAZOREN!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

U petak je svet muzike potresla vest o tragičnoj smrti Gil Kečpol, supruge poznatog britanskog pevača Džejmsa Morisona. Gil, koja je imala samo 45 godina, pronađena je mrtva u svom domu u Vitminsteru. Iako tačan razlog smrti nije javno saopšten, potvrđeno je da se ne radi o "sumnjivoj" smrti. Ova vest je ostavila pevača Džejmsa Morisona "razorenog" i slomljenog srca, te se cela porodica okupila da pruži podršku i utehu.

Republika

Foto: FACEBOOK

Gil i Džejms

Iako je javnost naviknuta na glamurozan život javnih ličnosti, Gil i Džejms su se suočavali sa teškoćama koje su ih povezale i učvrstile njihovu ljubav. Njihova ćerka Ade, koja sada ima 5 godina, rođena je prevremeno, što je bila velika životna borba za njih. Džejms je često isticao Gilinu hrabrost i snagu, opisujući je kao svog heroja. Inspirisan njenom snagom, nazvao je svoj poslednji album "Stronger Than You Know's".

Zanimljivo je da se Džejms upoznao sa Gil na neobičan način - ona je tada iznajmljivala stan od Morisonove majke sa svojim tadašnjim dečkom. Ova neobična okolnost je započela njihovu ljubavnu priču koja je trajala više od 20 godina.

Pevač Džejms Morison je prošao kroz period tugovanja i gubitaka kada je izgubio oca, starijeg brata i nećaka u roku od tri godine. Ovi bolni gubici su ga naveli da se povuče iz javnog života na neko vreme.

Ostaje da se vidi kako će se Džejms Morison nositi sa ovim gubitkom, ali je sigurno da je Gil ostavila neizbrisiv trag u njegovom životu i muzici. Svet muzike će pamtiti njihovu ljubavnu priču, koja je, uprkos tragičnom kraju, ostala inspiracija za mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading